VUČIĆ: Posebno sam zadovoljan što je Beograd stao sa zaduživanjima!

Vučić je apostrofirao Beograd kao pozitivan primer rada lokalne samouprave i kako treba da se radi. Rekao je i da je njegova uprava "prekinula sa ćerdanjem" državnih para

  • 6

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je danas na sednici Glavnog odbora stranke da je posebno zadovoljan što je Beograd stao sa zaduživanjima naglasivši da je to veoma važno jer je Beograd najveća lokalna samouprava.

Vučić je apostrofirao Beograd kao pozitivan primer rada lokalne samouprave i kako treba da se radi. Rekao je i da je njegova uprava "prekinula sa ćerdanjem" državnih para.

Vučić je kazao da su se mnogi pozivali na njega kao i na predsednika države da im neko nešto učini i na taj način obmanjivali druge.

- Nikada niko nije dobio zeleno svetlo od mene da mu bilo ko nešto učini rekao je Vučić i dodao da to važi i za njega i za predsednika Tomislava Nikolića.

On je primetio da su se u SNS mnogi učlanili imajući na umu mogućnost da ostvare sopstvene lukrativne ciljeve, a ne da nešto učine u interesu države.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RAdonja

    5. avgust 2014 | 21:30

    KAd smo vec kod toga ko je cime zadaovoljan, ja sam najzadovoljniji sto vise nista nije kao pre!NIsta ne lici na vladavinu ds koja nam je kozu s ledja oderala!

  • Intesa

    5. avgust 2014 | 21:28

    MOze se reci da se u Beogradu osete promene,bio je na listi prioriteta kao najveca lokalna samouprava. Doci ce na red i manje udaljenije lokalne samouprave sto me narocito raduje jer neki i dalje misle da ako su daleko od Beograda, da mogu da rede po svojoj volji.

  • Menoti

    5. avgust 2014 | 21:24

    POsebno sam zadovoljan sto je AV stao u kraj malverzacijama i pljackanju drzave.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA