POMAGAJTE: Mladiću (28) hitno potrebna krv!

Ekipa Telegrafa apeluje na sve koji žele i mogu s pomenutom krvnom grupom da pozovu Institut za transfuziju krvi Srbije (Svetog Save 39, Beograd), radi provere kompatibilnosti i pomognu Milanu, ili se jave na broj telefona 065/ 303-28-55 Anji Savić

  • 11

Dvadesetosmogodišnjem Milanu Saviću iz Pančeva, koji se od teške bolesti leči u Kliničkom centru Srbije hitno su potrebni trombociti krvne grupe AB (pozitivne i negativne).

Svaki trenutak je za ovog mladića iz Pančeva dragocen, a prema rečima njegove supruge Anje Savić, bolest koja mu je dijagnostikovana brzo napreduje te mu je krv hitno potrebna.

- Našem Milanu hitno treba krv kako bi se nivo trombocita što pre podigao i kako bi mogao da nastavi lečenje - objasnila je Anja zahvaljujući se unapred svim humanim ljudima koji će pomoći njenom suprugu.

Ekipa Telegrafa apeluje na sve koji žele i mogu s pomenutom krvnom grupom da pozovu Institut za transfuziju krvi Srbije (Svetog Save 39, Beograd), radi provere kompatibilnosti i tako pomognu Milanu, ili se jave na broj telefona 065/ 303-28-55 Anji Savić.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.P.

    14. avgust 2014 | 11:51

    Iskrene zelje za brz oporavak.To je podmukla bolest zbog koja mi je odnela roditelja :'(.Nadam se da ce se Milan oporaviti,ne dajte se!

  • Raja

    14. avgust 2014 | 12:22

    Bas moja krvna grupa !

  • Поки

    14. avgust 2014 | 13:59

    Људи јако је хитно!! Веруј те!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA