JEZIVO: Autobus pokosio ženu kod Vukovog spomenika!

Danas je oko 13 časova autobus pregazio ženu na uglu Ulica 27. Marta i Ruzveltove. Ženi je urađena reanimacija, što ukazuje na teške telesne povrede

  • 26

Danas se oko 13 časova na uglu Ulice Ruzveltove i 27. Marta dogodila strahovita saobraćajna nesreća, u kojoj je autobus udario jednu ženu.

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, ženi je urađena reanimacija, što ukazuje na teške telesne povrede.

Ona se trenutno nalazi u Urgentnom centru. Za sada se o njenom stanju još uvek ne zna mnogo.

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko T.

    15. avgust 2014 | 16:47

    Za gospodina Gari Garinča i odgovor na njegov komentar! A odakle tebi ideja da je vozac kriv? Zasto je uvek vozac kriv? Ja sam profesionalni vozac vec duzi niz godina, u saobracaju provodim po 18 sati jer se bukvalno ujutru probudim, sednem u auto, do firme, uzimam kamion, radim, vracam se nazad po auto i nazad kuci. Bukvalno mi ostaje 6 sati sna. Vi niste svesni koliko su pesaci u Beogradu bahati i prelaze van pesackog prelaza, ne osvrcu se, zatvara im se semafor a oni krecu svejedno da prelaze ulicu i to jos laganim hodom! Telefoniraju dok prelaze pesacki.. Rondaju po tasni ne gledajuci levo desno i svasta nesto! Cak poznajem coveka koji je nazalost usmrtio jednu staru zenu jer je ona iz nepoznatog razloga sa trotoara krenula da prelazi ulicu tacno pred njegov auto. Nije uvek vozac kriv i ne bacajte odmah krivicu kada ne znate o cemu se konkretno radi i niste bili prisutni.

  • M!N

    15. avgust 2014 | 15:01

    I to na pesackom..Nosila bananice unucima..Tuga!!!

  • Beograd

    15. avgust 2014 | 15:13

    Zao mi je zene ali tamo se ljudi bukvalno bacaju na ulicu van pesackog I na pesacki iako je crveno...opet,zao mi je g-dje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA