OPREZ! Rupa na putu u centru Beograda pretnja po saobraćaj i pešake (FOTO)

Pretnju po saobraćaj ali i nepažljive pešake predstavlja velika rupa na asfaltu u ulici Zmaja od noćaja. Po rečima naših sagovornika, učesnici u saobraćaju imaju velikih problema u zaobilaženju ogromnog oftećenja na asfaltu za koji ne postoji nikakva signalizacija

  • 8

Mnogi putevi u Beogradu izgledaju kao da su ostavljeni na milost i nemilost. Rupa koja se nalazi na početku Ulice Zmaja od Noćaja, u elitnom delu Beograda, predstavlja veliku pretnju po bezbednost saobraćaja i pešaka utoliko što se u njenoj blizini nalaze mnogi značajni objekti.

Reporter Telegrafa je izašao na teren gde je zatekao ogromnu rupu ispunjenu šljunkom pored koje se nalazi izlomljeni znak upozorenja. Naši sagovornici su nam objasnili od kada postoji ovaj problem kao i da se niko od nadležnih nije odazvao nakon nekoliko poziva.

- Problem sa rupom je nastao nakon što je na tom mestu puka vodovodna cev. Izašla je ekipa Vodovoda na teren i sanirala oštećenu cev ali je iza toga ostalo veliko oštećenje na asfaltu. Do sada smo nekoliko puta zvali Vodovod da reše ovaj problem u potpunosti ali niko nije reagovao - objašnjava Anja Veljovski, vlasnica frizerskog salona koji se nalazi u blizini oštećenja asfalta.

Po rečima naše sagovornice, ulica je bila zatvorena za saobraćaj jedino kada su radovi oko oštećenje vodovodne cevi bili u toku. Trenutno, ulica u centru grada predstavlja prikrivenu opasnost po sve učesnike u saobraćaju, a naročito po bicikliste, vozače skutera i pešake.

- Do sada se dešavalo da su vozači velikih automobila upadali u rupu jer je ulica mala pa je teško zaobići oštećenje. Često se dešavalo i da pešaci upadnu u rupu i da se povrede. Za proteklih 20 dana koliko postoji problem, kontaktirao sam "Beograd put" i Komunalnu policiju, ali nije bilo pomaka u rešavanju našeg problema - kaže A. V. menadžer obližnjeg kafića i dodaje da je jedan od glavnih izgovora nadležnih to što "u Beogradu postoji mnogo sličnih problema , pa se moraju odrediti prioriteti".

Ulica Zmaja od Noćaja je veoma uska a veliko oštećenje na asfaltu predstavlja veliku opasnost, posebno po mraku. Pri nedovoljnom osvetljenju, vozila i pešaci nemaju dovoljno osvetljenja pa se lako može desiti da neko nastrada.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mitar

    16. avgust 2014 | 13:34

    Pa cela srbija je prepuna rupa na putevima u centrima grada da ne pricamo o seoskim putevima imamo rupe za izvoz bre brate.

  • Dogg

    16. avgust 2014 | 13:53

    Vodovod posle svakog zatrpanog rova da nalog beograd putu da zakrpi rupu, samo sto oni to ne urade tako brzo, jer ih jednostavno zabole ona stvar.

  • rz

    16. avgust 2014 | 15:11

    joj sto sam se jutros lepo naspavao :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA