BLOOD CHALLENGE: Karleuša dala krv i pozvala glavne urednike Informera, Blica, Alo-a i Kurira da urade isto! (FOTO)

- Pošto ja u šali volim da kažem da mi novinari piju krv, evo sada neka oni daju malo, rekla je Karleuša i još jednom pokazala da nije jaka samo na rečima, već i na delu. Odgovorila je na izazov, dobrovoljno je dala krv i umesto troje, nominovala četiri osobe, i to glavne i odgovorne urednike velikih medijskih kuća

  • 55

Nakon jučerašnje nominacije, da u okviru humanitarne akcije "Blood Challenge" da svoju krv u dobrotvorne svrhe, popularna pevačica Jelena Karleuša posetila je Institut za transfuziju. Danas, oko 12 časova, Karleuša je još jednom dokazala da nije jaka samo na rečima, već i na delu, donirala svoju krv i na taj način podržala akciju i dala svoj doprinos i lični pečat.

 

Kako je juče nominovana od strane glavnog i odgovornog urednika Telegrafa, Aleksandra Jovanovića, koji je ujedno i pokretač ove humanitarne akcje, pevačica mu se ovom prilikom zahvalila na izazovu i imenovala još četiri osobe da se priključe i doniraju "eliksir života".

 

Karleuša je pozvala na ovaj humani čin glavne i odgovorne urednike velikih medijskih kuća - urednike Alo-a, Kurira, Inforera i Blica.

 

 

Milan Lađević (Kurir), Veselin Simonović (Blic), Dejan Vukelić (Alo) i Dragan J. Vučićević (Informer) su sada na potezu i njihov odgovor se čeka.

 

Jelena je ovom prilikom izjavila da će se odazvati svaki put kada je potrebno, a na pitanje kako joj se čini Blood Challenge, navela je da je ovo odličan način da se pomogne i da je sigurna da će većina njenih kolega sa estrade biti voljna da učestvuje. Ovom prilikom, saznala je i koja je krvna grupa.

 

 

- Pošto ja u šali volim da kažem da mi novinari piju krv, evo sada neka oni daju malo - kaže Jelena uz osmeh i nastavlja - Ovo je odlična priča koja se nadovezala na "Ledeni izazov", samo što je ovo do duše nešto konkretnije. Tada su se mnogi polivali, ali nismo imali prilike da vidimo ko je zapravo donirao novac, dok je u ovom slučaju zaista drugačije i rezutat se vidi odmah- završila je pevačica.

 

Jelena je nulta negativna grupa, i to je čini odličnim kandidatom za krvnu donaciju. Iako to do sada nije znala, ova vest joj je, kako kaže, ulepšala dan.

 

 

Redakcija Telegrafa još jednom poziva sve humane ljude da se priključe akcji, odu do najbližeg Zavoda za transfuziju i doniraju svoju krv. 

 

Nikakva novčana uplata nije potrebna, jer krv koju budete dali vredi više od svakog novca.

 

 

U gotovo svakom mestu u Srbiji postoje mesta na kojima je moguće DATI KRV I NEKOME SPASITI ŽIVOT.

 

Zato, ne čekajte! Ne polivajte se ledom, dajte krv i nominujte još troje davalaca! Odmah, jer vaša krv nekom znači – ŽIVOT!

 

Pogledajte kako Karleuša daje krv OVDE!

 

(D. Čavić)

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Košava

    27. avgust 2014 | 15:55

    Bože kakvi ste vi ljudi... Samo znate da pljujete. Ovo je barem humano, a ne tamo neko polivanje i "uplaćivanje" novca. Bolje donirajte krv, nego što ovde grakćete. Nisam fan Karleuše, ali sve pohvale za ovo.

  • AnaMia

    27. avgust 2014 | 14:55

    Pa, kako je sve te operacije imala i dva porodjaja bez znanja o svojoj krvoj grupi...ne kapiram O.o

  • Milica

    27. avgust 2014 | 15:47

    Cool sto je dala krv, al' kako moze da ne zna koja je krvna grupa posle dva porodjaja!? :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA