POGLEDAJTE: Depardje u Skadarliji tamanio srpske specijalitete - pasulj, proju, ajvar i punjenu papriku! (VIDEO)

Čuveni glumac Žerar Depardje posetio je danas Skadarliju, gde je imao priliku da uživa u muzici i proba specijalitete srpske kuhinje kao što su prebranac, domaći ajvar, goveđu pršutu, proju, carski file, rolovanu teletinu, a najviše mu se, prema rečima osoblja restorana, dopala pohovana paprika punjena sirom

  • 16

Čuveni glumac Žerar Depardje posetio je danas Skadarliju, gde je imao priliku da uživa u muzici i proba specijalitete srpske kuhinje. Njega je ispred restorana "Šešir moj" dočekalo osoblje s pogačom i solju, uz pozdrav dobrodošlice i poklon - sliku Beograda, na čemu je francuski glumac zahvalio na srpskom jeziku.

Potom je u restoranu isprobao više jela - prebranac, domaći ajvar, goveđu pršutu, proju, carski file, rolovanu teletinu, a najviše mu se, prema rečima osoblja restorana, dopala pohovana paprika punjena sirom.

Deparđe je prethodno, šetajući Skadarlijom, u organizaciji Turističke organizacije Beograda, obišao i restoran "Dva jelena".

Deparđe danas boravi u poseti Beogradu, u okviru koje se sastao s premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom kulture i informisanja Ivanom Tasovcem i gradonačelnikom Beograda Sinišom Malim.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    4. septembar 2014 | 15:16

    Ha ha ha ovako je tamanio i po montenegru joj kakva smo banana drzava

  • milano

    4. septembar 2014 | 15:50

    Sve je to super samo imam utisak da ovaj glumac se ne vata za džep..

  • Markoni

    4. septembar 2014 | 15:34

    Al ce da puva matori nedelju dana :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA