POPLAVA LJUBAVI: Kupite narukvicu i pomozite obnovu vrtića! (FOTO) (VIDEO)

- Opet ćemo okupiti sve humane ljude koji žele da pomognu, kupovinom specijalnih narukvica sa natpisom #poplavaljubavi. Sav prihod sa Ulice otvorenog srca namenjen je obnovi vrtića iz četiri poplavljena grada – Svilajnca, Obrenovca, Paraćina i Valjeva - kaže predsednik Upravnog odbora Fonda B92

  • 3

U 10h u centru Beograda u Svetogorskoj ulici, ispred Ateljea 212, opštine Stari grad i Doma Omladine počela je humanitarna manifestacija Ulica otvorenog srca.

Tradicionalna manifestacija u ovom letnjem izdanju namenjena je najmlađima iz poplavljenih područja. Dođite i podržite humanitarnu akciju Poplava ljubavi i pokažite da deca iz mesta koja su u maju bila pogođena katastrofalni poplavama nisu zaboravljena, prenosi B92.

RDP B92 i Fond B92, u saradnji sa Ateljeom 212, Skupštinom grada Beograda, Turističkom organizacijom Beograda i Opštinom Stari grad, organizuju vanredno izdanje Ulice otvorenog srca. U subotu 6. septembra, u periodu od 10h do 20h, Svetogorska ulica postaće Ulica otvorenog srca.

- Opet ćemo okupiti sve humane ljude koji žele da pomognu, kupovinom specijalnih narukvica sa natpisom #poplavaljubavi. Sav prihod sa Ulice otvorenog srca namenjen je obnovi vrtića iz četiri poplavljena grada – Svilajnca, Obrenovca, Paraćina i Valjeva - kaže predsednik Upravnog odbora Fonda B92 Veran Matić.

Posetioci će moći da donesu i knjige, sveske i školski pribor za obnovu biblioteka u vrtićima i osnovnim školama širom Srbije, a punkt za prikupljanje ovakvih donacije nalaziće se ispred zgrade opštine.

Građani mogu da doniraju sredstva i putem sms broja 3100 slanjem poruka na taj broj koji je isti za sve tri mreže, kao i direktnom uplatom na namenski račun Fonda B92 za pomoć ugroženima od poplava.

Okupljene će na pjaceti Ateljea 212 zabaviti hor Čarolija, Minja Subota, Dejan Cukić, Balkan salsa bend, Zemlja gruva, Aleksa Jelić, Bilja Krstić, Nevena Božović, Sara Jovanović, Saška Janković, Tamara Dragičević, Ivan Mihajlović, Jelena Jovičić, Mina Lazarević, Ivan Jeftović, Žarko Stepanov, grupa Semafor i mnogi drugi.

Na di džej bini kod Doma omladine, osim sjajne elektronske muzike, građane će dočekati popularni dvojac iz Novog Sada, Daško Milinović i Mladen Urdarević, voditelji emisije Uzbudilnik koja se svakog jutra emituje na radiju B92.

Bina ispred opštine Stari grad namenjena je najmlađima. Pored horskih nastupa, deca će imati priliku i da nauče kako se pravi muzika u radionici Kuc kuc Kolarac, a nešto starije posetioce zabavljaće bend The Invisibles.

Duž Ulice otvorenog srca biće postavljene replike dinosaurusa u prirodnoj veličini, iz „Dino parka“ Prirodnjačkog centra u Svilajncu, koji su izloženi i na Kalemegdanu.

Konferansije manifestacije biće glumac i voditelj Bulevara B92 Ivan Tomić, dok će voditelj Bulevara u 5 do 5 i Galilea Miloš Urošević, voditelj Bulevara B92 Vladimir Đorđević i novinarka Katarina Lazarević, uključivati direktno u program TV B92. Za sve one koji nisu u mogućnosti da budu deo Ulice otvorenog srca, televizija B92 obezbedila je direktan prenos, u periodu od 12 do 14 sati.

 

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA