Broj parking mesta za političke stranke sa 40 smanjen na četiri

Deset političkih stranaka praktično je raspolagalo sa 40 rezervisanih parking mesta na 15 lokacija na teritoriji grada Beograda uz napomenu da na tim lokacijama političke stranke nisu plaćale rezervaciju parking mesta

  • 4

Sekretarijat za saobraćaj je u prethodnom periodu izvršio reviziju rezervisanih parking mesta za potrebe političkih stranaka, izjavio je za Beoinfo Dušan Rafailović, gradski sekretar za saobraćaj.

Prema njegovim rečima deset političkih stranaka praktično je raspolagalo sa 40 rezervisanih parking mesta na 15 lokacija na teritoriji grada Beograda uz napomenu da na tim lokacijama političke stranke nisu plaćale rezervaciju parking mesta.

- U drugoj polovini 2014. godine izvršena je revizija rezervisanih parking mesta za potrebe političkih stranaka i praktično u avgustu Sekretarijat za saobraćaj je izdao rešenje JKP „Beograd-put” da ukloni horizontalnu i vertikalnu signalizaciju kojom su bila obeležena rezervisana parking mesta namenjena političkim strankama koje nisu plaćale rezervaciju parking mesta - rekao je Rafailović.

Praktično u ovom trenutku od 40 rezervisanih parking mesta koja su bila data na korišćenje političkim strankama, samo su četiri parking mesta i dalje rezervisana za potrebe političkih stranaka i one plaćaju redovno rezervaciju tih parking mesta.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drobnjak

    10. septembar 2014 | 16:50

    SPO je zauzeo ceo jedan plato za svoj parking u samom centru Beograda. Iza knez Mihajlove.Da li placaju za to...?hm...

  • Gsp

    10. septembar 2014 | 16:48

    Pa ljudi samo stranka SPO ima 20tak mesta iza svog staba u Knez Mihajlovoj.pa da li ce neko da se seti i njih da proveri kome i koliko placaju za ogroman parking i samom centru Beograda.

  • Zemco

    10. septembar 2014 | 14:14

    Hvala bogu da ste to uradili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA