AVIONI I HELIKOPTERI IZNAD BEOGRADA: Haos u saobraćaju zbog promocije oficira!

Zbog svečanosti u centru Beograda povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, tokom naredna tri dana biće izmenjen i režim saobraćaja, a pojedine ulice zatvorene

  • 18

Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće naredna tri dana iznad Beograda i Pančeva, a povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

- Avioni i helikopteri Vojske Srbije nadletaće iznad Beograda i Pančeva od srede 10. septembra do 12. septembra od 16 do 19 sati (u zavisnosti od vremenskih uslova) i u subotu 13. septembra od 17.30 do 19 sati - navedeno je u saopštenju.

Planirano je da u letačkom programu povodom promocije potporučnika učestvuju avioni tipa "galeb G-4" i MIG-29 i helikopteri tipa "gazela". Zbog svečanosti u centru Beograda biće izmenjen i režim saobraćaja, pa će biti zatvorene pojedine ulice.

U petak 12. septembra od 20 do 22 sata i na dan svečanosti, u subotu 13. septembra, od 16.30 do 20 sati, biće zatvoreni Trg Nikole Pašića do Terazija, Takovska od ugla sa Kosovskom do raskrsnice Bulevar kralja Aleksandra, Trga Nikole Pašića i Kneza Miloša.

Vozila neće saobraćati ni Bulevarom kralja Aleksandra, od Ulice arhiepiskopa Danila do raskrsnice Trga Nikole Pašića sa Kneza Miloša i Takovskom.

Saobraćaja neće biti ni u Ulici Kneza Miloša, od Lazarevićeve do raskrsnice Bulevara i Trga Nikole Pašića, kao i u Vlajkovićevoj i Kosovskoj ulici.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poznavalac

    10. septembar 2014 | 18:51

    E bas lepo. Tri dana proucavam google street, kad oni ce da zatvore ulice. A ja sutra moram za Beograd, naravno cim pogresis ulicu ili prestrojavanje, beogradjani trube kao stoka, pogotovo kada vide tablice sa juga Srbije.

  • Baraba

    10. septembar 2014 | 19:24

    A zašto to mora da se odvija usred grada? Aj' nek' se to u nekoj bližoj budućnosti preseli na neku livadu van grada pa ko voli nek' izvoli...

  • šole

    10. septembar 2014 | 20:25

    A da li neko zna koliko košta sat leta aviona ili helikoptera? U našoj zemlji blagos.anja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA