ZATVOREN TRG NIKOLE PAŠIĆA: Oficiri vežbaju pred svečanost, napravili gužve u saobraćaju!

Večeras je generalna proba svečanosti promocije najmlađih oficira na Trgu Nikole Pašića. Okupio se i veliki broj radoznalih građana koji su privučeni poslednjim pripremama pred sutrašnji nastup

  • 6

Zbog generalne probe svečanosti promocije najmlađih oficira ispred Narodne skupštine, večeras će do 22 sata biti zatvoren Trg Nikole Pašića i okolne ulice. To je dovelo i do zastoja i gužvi u saobraćaju.

Promocija nove klase potporučnika Vojske Srbije počinje u subotu u 17.30 ispred Doma Narodne skupštine.

Večeras je generalna proba na Trgu Nikole Pašića, a okupio se i veliki broj radoznalih građana koji su privučeni poslednjim pripremama pred sutrašnji nastup.

Planirano je da u letačkom delu programa učestvuju avioni tipa Supergaleb G-4 i Mig-29, kao i helikopteri Gazela, prenosi "Blic".

Zbog održavanja svečanosti u centru Beograda doći će i do izmene režima saobraćaja i do zatvaranja pojedinih ulica u petak od 20 do 22 sata i na dan svečanosti od 16.30 do 20 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    12. septembar 2014 | 21:53

    Vrlo su sposobni i snalazljivi. Ne bi sutra znali da omlate asfalt da veceras nisu naravili onaj haos u saobracaju. Jadni mi sa takvom vojskom.

  • MrX

    12. septembar 2014 | 22:46

    Znači sutra Air show...leteći akumulator!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA