HAPSE ZBOG DŽEZA: Pogledajte kako je uhapšen ulični svirač u Beogradu (VIDEO)

Klarinetista Đorđe je uhapšen, pod obrazloženjem da je svirao na nedozvoljenom mestu

  • 76

Na stanici autobusa 26 kod Kalenić pijace uhapšen je mladić koji je sa svojim drugom iz Pančeva svirao džez na svom klarinetu. Policajac iz PU Vračar uhapsio je klarinetistu Đorđa, pod obrazloženjem da je svirao na nedozvoljenom mestu!

- Svi građani su se istog trenutka okupili, zviždali policiji, a klarinetista koji nije fizički nasrnuo na policajca, uhapšen je sa sve lisicama, jer nije hteo da da izjavu. Inače, Đorđe i njegov drug na ovaj način zarađuju za hleb. Mladić koji nije uhapšen odrastao je bez roditelja, bar tako on kaže i ovo im je jedini izvor prihoda - kaže očevidac ovog događaja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban vranje

    19. septembar 2014 | 17:11

    Velika sramota.!!!!!! Policijo ocisti prvo svoje redove.

  • Suza

    19. septembar 2014 | 16:44

    Na ovakve stvari mora da reaguje ministar policije. Da li je dete lopov? Nije.Da li je nekoga maltretirao? Nije. Hvatajte one sa nozevima, iznudjivace, ucenjivace, lopove... Pitam se sta ih je iziritiralo? Da nisu pogresili note? Sramota.

  • serlok

    19. septembar 2014 | 19:10

    Gde mi zivimo... Pa u svakom 3 haustoru zgrade na Vracaru ima ili dilera,ili konzumenata droge,a ovaj hapsi momka koji se trudi da prezivi,skupi mozda pare za bolji istrument ili sta god... Ja se selim iz ove drzave prvom prilikom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA