NESREĆA: Autobus pun putnika sleteo s puta i zakucao se u banderu, 12 povređenih! (FOTO)

Autobus GSP-a sleteo sa puta u Vojislava Ilića iza Plavog mosta i udario u banderu, a prema prvim podacima najmanje 8 putnika je povređeno. Na licu mesta su policija, hitna pomoć i vatrogasci

  • 20

Autobus GSP-a sleteo sa puta u Vojislava Ilića iza Plavog mosta i udario u banderu. Kako Telegraf saznaje, povređeno je 12 putnika.

Tri žene su zadobile teže povrede, dok je devet osoba lakše povređeno, kada je autobus na liniji 50 sleteo s puta i udario u banderu, a na mestu saobraćajne nesreće odmah su izašle ekipe hitne pomoći, policija i vatrogasci.

Prema rečima vozača, jedan automobil projurio je punom brzinom na raskrsnici ispred njega, prošavši kroz crveno svetlo, a on da bi izbegao veću tragediju skrenuo je s puta i udario u banderu!

Kako saznajemo, policija je utvrdila da vozač nije bio u alkoholisanom stanju, a protiv njega biće podneta odgovarajuća krivična prijava. Dizalica Parking servisa prevezla je autobus na vanredni tehnički pregled.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zale

    24. septembar 2014 | 08:39

    Nadam se da su svi povredjeni putnici imali karte, pa da mogu da izvuku dobre pare od osiguranja!! Zelim im brz oporavak!

  • vucic

    24. septembar 2014 | 12:51

    Da li ce Sinisa Mali i Nebojsa Stefanovic posetiti povredjene gradjane u bolnici? Ili se to ipak nece desiti posto doticni nisu homoseksualci niti strani drzavljani?

  • bob

    24. septembar 2014 | 09:13

    To sto autobus ne moze da prodje tehnicki pregled nema veze,bitno da se uzimaju pare od gradjana...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA