DRAMA NA PRAJDU: Huligan upao među šetače i lomio transparente! (FOTO)

Još jedan od incidenata dogodio se i na samom Prajdu, kada je jedan muškarac u maskirnoj uniformi upao među učesnike Parade ponosa i nogom polomio transparent, na kojem je ispod slike patrijarha Irineja, pisalo "dajem milion evra da budeš moj"

  • 19

Još jedan od incidenata dogodio se i na samom Prajdu, kada je jedan muškarac u maskirnoj uniformi upao među učesnike Parade ponosa i polomio jedan od transparenata, saznaje Telegraf.rs!

Kako javlja naš reporter jedan muškarac u maskirnoj uniformi upao je na Prajd i nogom polomio transparent, na kojem je ispod slike patrijarha Irineja, pisalo "dajem milion evra da budeš moj".

Policija je brzo reagovala i privela ovog muškarca.

(I. Ć.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    28. septembar 2014 | 18:26

    A sto je huligan? Zato sto nije dao da vredjaju patrijarha. Za mene je junak

  • Tinki

    28. septembar 2014 | 16:22

    Ukoliko je vest tacna onda zaista ne znám sta reci na ovo. Nemam místa protiv ovih ljudi mogu da vole koga god hoce Ali ne razumem cemu ovoliko eksponiranje i bezvezno trosenje novca. O bogohuljenju i ovom transparentu mogu samo reci neka Vás je sramota i stid mladí ljudi. Bez obzira gej ili ne ko god da je nosio ovaj transparent bi sa moje straně bio označen kao ljudsko dno!

  • Sinte

    28. septembar 2014 | 16:29

    Pa,prosto nemam reč koju da izaberem?...Patrijarh Irinej... Milion evra...zar ih nije strah ako nemaju osećaj sramote?! Ništa nisam imao protiv Prajda (što li se zove tako), al sad ga već preteraše, odakle li im ideja uopšte, pitam se,-truli zapad sa vatikanskom pozadinom, sigurno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA