SJAJNA AKCIJA: Beograđani sređuju zelenilo u blokovima (FOTO)

Akcija je nastala na inicijativu Beograđana sa ciljem da se uredi prostor oko stambenih zgrada, u čemu su su im saveznici grad Beograd i JKP „Zelenilo Beograd”. Oni obezbeđuju sav potreban biljni materijal, kao i materijal i boje za održavanje klupa, đubrijera i ostali mobilijar

  • 1

Borko Milosavljević, pomoćnik gradonačelnika Beograda, svojim učešćem u sadnji zelenila u Bloku 21 promovisao je danas akciju „Uredimo zajedno”.

Akcija je nastala na inicijativu Beograđana sa ciljem da se uredi prostor oko stambenih zgrada, u čemu su su im saveznici grad Beograd i JKP „Zelenilo Beograd”. Oni obezbeđuju sav potreban biljni materijal, kao i materijal i boje za održavanje klupa, đubrijera i ostali mobilijar.

U današnjoj akciji, zajedno sa građanima učestvovali su i Nina Jandrić, gradski sekretar za komunalne i stambene poslove i Slobodan Stanojević, generalni direktor „Zelenila”.

– Naša je namera da pokažemo da zajedno možemo da uradimo i više i bolje, da svako od nas može da pruži svoj doprinos, ne čekajući da neko drugi uradi ono što je naša obaveza. Beograd je grad svih nas, i svi zajedno možemo da ga učinimo lepšim i boljim – rekao je Borko Milosavljević.

Akcija „Uredimo zajedno” pokrenuta je tokom avgusta ove godine i od prijave skupština stanara prošla je kroz više faza, od obilaska terena ekipa „Zelenila”, preko procena i predloga projektanata za realizaciju zahteva stanara. Nakon izvođenja radova, sa svakom skupštinom stanara potpisivaće se protokol o saradnji, čime će stanari biti u obavezi da čuvaju i održavaju ozelenjene površine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 21

    3. oktobar 2014 | 16:50

    "Svojim ucescem u sadnji zelenila" haha lik ispozirao 2 minuta sa lopatom i otisao kuci. P.S. posadite neku travku i za nas iz kicbloa :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA