Amerikanac probao da preživi u Srbiji s prosečnom srpskom platom, pogledajte kako se proveo! (VIDEO)

Amerikanac Čarls Keter već tri godine izveštava svet o životu u Srbiji putem svog Jutjub kanala. Do danas, Čarls je objavio veb-seriju od nekoliko stotina video snimaka, a u svakoj novoj epizodi, on govori o nekoj novoj temi. Pogledajte šta misli o platama u Srbiji

  • 55

Amerikanca Čarlsa Ketera životni put je naveo u Srbiju jer je želeo da proveri sve negativne stvari koje je čuo i video na Internetu o našoj zemlji. Od njegovog dolaska u Srbiju do danas, Čarls je otkrio mnogo toga novog i postao svojevrsni srpski ambasador koji je svet izveštavao preko mnogobrojnih video snimaka. U jednom od poslednjih snimaka, Čarls govori o tome kako izgleda živeti sa srpskom platom.

Amerikanac se potrudio da u svega 12 minuta svojim gledaocima objasni kolike su prosečne plate su Srbiji i koliko je novca potrebno za pripremu jednog ručka.

Keter je po povratku iz kupovine došao sa svega nekoliko namirnica za ručak, a zatim je shvatio da mu je za jedan obrok potrebno oko 11 dolara, što je skupo ukoliko se uzme u obzir da je prosečna plata u Srbiji između 300 i 400 američkih dolara.

Sir, mleveno meso, majonez, ajvar i pakovanje testenina su se pokazali kao neizostavni sastojci Keterovog kulinarskog poduhvata, a nije izostala ni domaća rakija.

Pogledajte video:

Čarlsov kanal na Jutjubu tokom poslednje tri godine je postao veoma popularan, a broj pratilaca prevazilazi broj od 8.000 ljudi.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pametnica

    6. oktobar 2014 | 21:37

    Radim u jednom poznatom beogradskom hotelu. Dosao covek, Amerikanac, na masazu. Pricamo o platama, ja mu kazem na prethodnom poslu sam imala 250€, ovde je malo bolje. Covek pita, nedeljno? Ja se mislim, sta ti mislis, gde si dosao, u Diznilend? Njima je neshvatljivo kako mi prezivljavamo.

  • Opet dobro

    6. oktobar 2014 | 20:20

    E pa mi smo eksperti za preživljavanje u nemogućim uslovima,vežbali smo 550 godina

  • slobodan iz jagodine....

    6. oktobar 2014 | 20:18

    dragi CARLS....probaj prijatelju da prezivis sa 6.500 dinara koliko prima socijalni slucaj u nasoj zemlji pa izvesti celi svet da se vidi koliko NASI brinu o NAMA.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA