NOVI IZAZOV: Zašto mladi u Srbiji pričaju o smrtnim grehovima? (VIDEO)

Blud, proždrljivost, gnev, gordost, zavist, lenjost, pohlepa - ove reči često ste mogli videti istaknute na Fejsbuk profilnim slikama. Neki su se pitali da li je to najava smaka sveta ili je narod možda rešio da pokaže svima koliko je grešan, a zapravo se radi o desetoj stvari

  • 3

Malo - malo pa na notifikacijama na Fejsbuku vidite fotografiju neke drugarice na kojoj piše "blud",  ili drugara čija je slika etiketirana sa "zavist". Svaka od tih slika propraćena je haštagom #7grehova. Nije vam jasno o čemu se radi?

Blud, proždrljivost, gnev, gordost, zavist, lenjost, pohlepa - ove reči često ste mogli videti istaknute na Fejsbuk profilnim slikama. Neki su se pitali da li je to najava smaka sveta ili je narod možda rešio da pokaže svima koliko je grešan, a zapravo se radi o desetoj stvari.

U pitanju je promotivna kampanja za najveći i najgrešniji maskenbal za Noć veštica koji nosi naziv #7GREHOVA. Go2 Halloween maskenbal održava se već sedmu godinu u organizaciji turističke agencije za mlade Go2 Travelling. Prethodnih godina svaki maskenbal imao je svoju temu - Šuma straha, Mračno groblje, a ove godine tema je - #7GREHOVA. Očekuje se da posetioci odgovore na temu kroz svoje maske, koje su obavezne. Najveći i najgrešniji maskenbal održaće se u petak, 31. oktobra, u BelExpo centru od 22 sata.

Cela scenografija zamišljena je kao Danteov Pakao; gosti će moći da olakšaju dušu u ispovedaonici, biće postavljen i Sajam Grešnika, Freak Show sa šminkerima, body artom, tattoo majstorima, bacačima plamena i gutačima mačeva.

Karta za maskenbal #7GREHOVA košta 600 dinara i može se kupiti u Eventimu ili u agenciji Go2 u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 72. Možete probati i da osvojite karte putem Instagrama tako što ćete se kroz sliku i hashtag #7grehova predstaviti jedan od grehova. Najbolje fotografije svake nedelje dobijaju po dve karte.

Da li ste dovoljno grešili?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    10. oktobar 2014 | 15:50

    Idiotizam.

  • Љиљана

    10. oktobar 2014 | 15:14

    Боже Господе, опрости им, незнају шта раде. Навлаче још већи грех на Србију, својим понашањем, а што је најгоре копирају све оно што не ваља, са запада. Будите оригинални, не копирајте!

  • dosla je istina nestalo je lazi

    10. oktobar 2014 | 18:53

    Zato Sto moraju umrjiet a neznaju kad ce pa moraju odgovarat za svoja djela,ili vi mozda mislite drugacije..vjernik mora uvijek da ocekuje smrt i skladno tome da se ponasa....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA