MESEC NAD AVALOM: Neverovatna slika tornja koja će vas oduševiti! (FOTO)

- Čekao sam taj momenat već neko vreme, a izlazak punog meseca snimao sam iza Avale i tornja. Priprema uvek postoji i čeka se povoljan trenutak... - opisuje svoje remek-delo fotograf Dušan Stojančević

  • 30

Nakon maestralnog kratkog filma naslovljenog "Dan u Beogradu", fotograf Dušan Stojančević (35) obradovao nas je nesvakidašnjom fotografijom Avalskog tornja iza kojeg se u svom sjaju pomalja pun mesec.

Umetnik iz Beograda koji se već dvadeset godina bavi fotografijom bajkoviti snimak nazvao je sasvim jednostavno "Mesec nad Avalom" objašnjavajući ga ukratko kao nastavak video-projekta o srpskoj prestonici.

- Fotografija je nastala pre nekoliko dana kada je bio pun mesec - priča za Telegraf Stojančević dodajući - Čekao sam taj momenat već neko vreme, a izlazak punog meseca snimao sam iza Avale i tornja. Priprema uvek postoji i čeka se povoljan trenutak... Naravno, uz malo sreće sa vremenskim prilikama, fotografija može da bude dobra ili odlična. U ovom slučaju nadam se da je odlična - kratko je prokomentarisao svoje remek-delo uz osmeh Dušan.

Verujemo da je malo onih koji nisu videli njegov kratki film o Beogradu, no onima koji su tu priliku propustili predlažemo da pogledaju snimak ovde.

(K. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA