PARADA PO PLJUSKU: U četvrtak pada kiša u celoj Srbiji!

Uprkos temeljnim pripremama za dolazak ruskog predsednika Vladimira Putina, vremenske prilike najavljene za 16. oktobar prete da pokvare boravak ruskog zvaničnika

  • 11

Javnost je unapred obaveštena o dolasku predsednika Rusije Vladimira Putina, Generalštab vojske Srbije je otpočeo pripreme za vojnu paradu koja će biti održana na dan dolaska ruskog zvaničnika, međutim, niko nije posebnu pažnju obratio na vremenske prilike koje su najavljene za taj dan.

Prema sajtu Republičkog Hidrometeorološkog zavoda Srbije, vremenska prognoza najavljena za 16. oktobar donosi mnogo kiše i nešto niže temperature.

Naime, za dan kada će u našu prestonicu doći predsednik Rusije, najavljene su obilne padavine, dok je temperatura predviđena za ovaj datum minimalne vrednosti 16 i maksimalne dnevne vrednosti 26 stepeni Celzijusa.

Redakcija Telegrafa se ipak nada da će ovaj dan proći u najboljem redu kako je i planirano.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca Lukac

    14. oktobar 2014 | 18:59

    Srediće Putin i vreme za četvrtak!

  • dejan

    14. oktobar 2014 | 19:28

    konacno nesto lepo da procitam danas!

  • ivan

    14. oktobar 2014 | 19:17

    kako ce se pokazati taj zene vojnici jer ce tada padati kisa. a inace su navikle na dobre uslove ,imaju posebnu obuku za zene ,klima uredjaje po spavaonicama , posebne zakone i uslove za njih, lisene su svih tezih poslova u vojsci. zakonom im je zabranjeno da idu u prve borbene redove, i na sve to one kazu kako su u vojsci diskrimisane. diskrimisani jesu ,ali muskarci jer rade sve zivo ,imaju redovnu obuku ,nemaju povlastice kao zene ,idu u prve borbene redove da ginu ...itd....i to sve za istu platu kao i zene, dok zene sede u pozadini na sigurnom i nerade nista fizicki. pre neki dam sam video sliku zene vojnika kako na obuci nosi patike, jer je dobila zuljeve na nogama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA