Beograđani doručkovali baget od sedam metara (FOTO)

Pored nesvakidašnjeg doručka, koji je pripremila kompanija „Gavrilović“, nagrađeni su i najveštiji učesnici takmičenja u brzom mazanju pašteta i kviza znanja

  • 3

Više stotina Beograđana imalo je danas priliku da ispred Ušće Šoping Centra prisustvuje neobičnom doručku – servirana je vekna hleba dužine sedam metara i prečnika 20 cm, isečena na kriške i namazana paštetom. Pored nesvakidašnjeg doručka, koji je pripremila kompanija „Gavrilović“, čiji se proizvodi ponovo mogu naći na srpskom tržištu. nagrađeni su i najveštiji učesnici takmičenja u brzom mazanju pašteta i kviza znanja.

Saša Purić iz Brčkog uspeo je da za dva minuta namaže paštetama 12 kriški hleba, dok je najviše znanja u kvizu pokazala Danijela Ilić iz Beograda. Oni su nagrađeni paketom proizvoda kompanije Gavrilović, koja je organizovala ovaj nesvakidašnji doručak za sve Beograđane.

- Želeli smo da pripremimo takav doručak kom će moći da prisustvuje što veći broj ljudi u Beogradu. Baget od sedam metara danas je probalo više stotina sugrađana, a posebno nas raduje činjenica da su se ukusima pašteta Gavrilović, obradovale sve generacije. Cilj današnjeg druženja je da potrošačima u Srbiji što više približimo poznate ukuse proizvoda koji su nekada bili omiljeni zalogaj svake porodice – poručuju iz kompanije Gavrilović.

Osim takmičenja u kvizu znanja i brzom mazanju pašteta, najmlađim damama je danas poklonjena posebna pažnja. One su uz pomoć šminkera bile sređene po ugledu na simpatičnu Jelicu, prepoznatljivi lik devojčice, koja se nalazi na ambalaži proizvoda Gavrilović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    2. novembar 2014 | 18:10

    'Leba i igara.Nemam reci,leba nema, ali sad je - veci.A i nije neka steta,malo leba i pasteta.("Gavrilovic".)... (Lukavo,Made in Croatia.)...

  • Nis 01.10.2014

    1. novembar 2014 | 23:56

    Barem neka jedu ljudi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA