SIGURNO STE GA VIDELI: Da li je ovo najromantičniji bilbord u gradu? (FOTO)

"Ti si vazduh koji dišem, ti si vazduh koji unosim u sebe. Ja sam samo tvoja Sandra, a ti si čovek koji voli samo mene. Volim te Mirko", piše na jednom od najzanimljivijih bilborda u Beogradu

  • 32

Dok su nekadašnje genaracije ljubav izjavljivale pismima, uživo ili putem SMS poruka, zaljubljeni u današnje vreme imaju i nov metod - ljubav "pišu" na bilbordima!

A to može da bude i te kako slatko i izmami osmeh ne samo osobi kojoj je namenjen, već i brojnim prolaznicima koji se, putujući na posao, moraju makar nasmešiti kad prođu pored takvog reklamnog panoa.

Jedan romantični pano nalazi se u ulici Jurija Gagarina. Na njemu stoji datum 02.11.2012. godine, a prolaznicima ostaje da se pitaju po čemu je taj dan bio značajan za jednu Sandru i Mirka. 

"Ti si vazduh koji dišem, ti si vazduh koji unosim u sebe. Ja sam samo tvoja Sandra, a ti si čovek koji voli samo mene. Volim te Mirko", piše na verovatno najromantičnijem bilbordu u gradu.

Podsećamo, početkom godine sličan gest učinla je još jedna Beograđanka, zakupivši "ljubavni bilbord" na raskrsnici Cara Nikolaja i Ulice Maksima Gorkog, kod Kalenić pijace u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA