Kako biste reagovali da vam neko iz besa izlomi brisače na kolima? (FOTO)

- Otišli smo na piće. Nisam nikog zagradio kad sam ostavio auto, parkirao sam se prema svim propisima. I onda izađem iz lokala i zateknem štetu od minimum 100 evra! - kaže jedan od vlasnika automobila na kojem su vandali divljački polomili brisače na beogradskoj opštini Voždovac

  • 11

Voždovčani na meti vandala! Poslednjih nedelja sve su učestalija oštećenja na kolima ljudi koji žive ili dođu u ovu beogradsku opštinu. Reč je o tome da vozači koji ostave svoje automobile na parkingu i odu na piće, kupovinu ili kod prijatelja, zateknu haos kad krenu kući!

- Otišli smo na piće. Nisam nikog zagradio kad sam ostavio auto, parkirao sam se prema svim propisima. I onda izađem iz lokala i zateknem štetu od minimum 100 evra! Brisači su bili podignuti i iskrivljeni, motori uništeni. Nije mi jasno ko je i zašto je to uradio - kaže za Telegraf.rs Bane. Ć, jedan od vlasnika automobila.

- U prvi mah sam pomislio da je to uradio neko ima nešto lično protiv mene, ali onda sam uvideo da se u tom kraju to dešava svake večeri - kaže naš sagovornik.

Gotovo ista situacija desila se još mnogima. Posle posete prijateljima jedna devojka je na parkingu zatekla isti prizor: izlomljene i podignute brisače.

- Nije mi jasno. Da li je u pitanju neka tinejdžerska igra dokazivanja? Nadam se da su kamere kojih ima milion snimile nešto. Sad, dok popravim ovo, trebaće mi pola plate - kaže očajna vlasnica kola kojoj su nepoznati vandali razvalili brisače.

Nadamo se da će nakon ovih vandalskih dela nadležni reagovatii i da će policija otkriti počinioce. A do tada, naš vam je savet, ne parkirajte svoje automobile na Voždovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stefa

    4. novembar 2014 | 12:53

    ovo je samo jedan od dokaza koliko je omladina postala bolesna. ja da vidim da mi neko to uradi na kolima a da istog koji je to uradio vidim bez imalo razmisljanja bih mu polomio sve prste na rukama i potpuno bez trunke grize savesti otisao kuci jer ocito drugo i ne zasluzuje takva osoba

  • Ivan

    4. novembar 2014 | 13:12

    DEBILIZAM!!!! Srbin sam, ali realno, bolesna smo nacija!!!Cast izuzetcima.

  • Jednom rečju, stoka...

    4. novembar 2014 | 12:57

    Treba vlasnik kola da mu, za kaznu, taj isti brisač gurne u nos... Ili negde južnije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA