Tuga među Bajićima

Porodica nastradalog Slobodana (74) nije želela da komentariše tragediju

  • 0

U porodici tragično nastradalog Slobodana Bajića (74) koga je spikerka Petra Cvijić usmrtila svojim automobilom nisu hteli da komentarišu bilo šta vezano za neserću. Uljudno su nam objasnili da ne žele da ih uznemiravamo.

Kako telegraf.rs nezvanično saznaje, Bajić se vraćao kući koja je tri autobuske stanice udaljena od mesta nezgode, kada je Petra Cvijić svojom "opel korsom" naletela iz pravca Železnika na nesrećnog čoveka u Vodovodskoj ulici u visini broja 164 b. On je od siline udarca poleteo nekoliko metara, a uznemirena voditeljka je odmah izašla iz kola. Ubrzo su stigli policija i hitna pomoć koja je Bajića prevezla u Urgentni centar gde je on podlegao povredama. Nesrećni čovek je imao povrede sklabinskog dela i osam polomnjnih rebara.

Petra Cvijić, vidno uznemirena i potrešena nije htela da daje bilo kakve izjave, sem policiji.

Komšinica ucviljenih Bajića iz ulice Darinke Radović koja nije želela da se predstavi, a koju smo zatekli u obavljanju kućnih poslova, nije želela da komentariše tragediju, niti da priča o  poznatoj spikerki.

- Sloba je bio dobar i vitalan čovek. Žao mi što se to desilo njegovoj porodici - rekla je kratko.

(N. Ilić, N. Kojić/telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA