Brojač putnika krvnički tuče nemoćnog starca u tramvaju! Direkcija: Otkaz i prijava! (VIDEO)

Ovaj video munjevito se proširio društvenim mrežama, a mladić je uz psovke udarao starca i rukama i nogama

U Dušanovoj ulici na Dorćolu došlo je do nemilih scena kada je mladić krvnički udarao jednog starca koji je pokušavao da uđe u tramvaj.

Ovaj video munjevito se proširio društvenim mrežama, a u opisu stoji da je mladić koji udara nemoćnog starca zapravo zadužen za brojanje putnika u prevozu.

Mladić je uz psovke udarao starca i rukama u nogama.

Stanko Kantar iz Direkcije za javni prevoz grada Beograda izjavio je da je utvrđen identitet muškarca zaduženog za brojanje putnika koji je napravio incident i on će u najkraćem mogućem roku biti udaljen s posla i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

- Odmah po dobijanju informacije o incidentu, uspeli smo da u veoma kratkom roku utvrdimo identitet osobe koja je napravila incident. On će u najkraćem roku biti udaljen s posla i protiv njega će biti podneta krivična prijava, a kako smo obavešteni, kompanija CEP je već kontaktirala MUP. Nedopustivo je da se ovakve stvari dešavaju - kaže za "Blic" Stanko Kantar.

Sekretarijat za saobraćaj nije direktno angažovao ljude za posao brojanja putnika, već je taj posao na tenderu poveren kompaniji CEP, koja je preko omladinskih zadruga angažovala više od 400 radnika.

Osim nasilja koje je za svaku osudu, šta god da je razlog ovakvog ponašanja, brine i to što se niko od putnika u tramvaju, kao ni na stanici nije suprotstavio ovakvom divljaštvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    12. novembar 2014 | 14:41

    Srbija-zemlja divljaka!!! Na svakom koraku ljudi se bre, MRŠKAJU. Sramotaaaaa!!!!!!!!

  • zgrozena

    12. novembar 2014 | 14:28

    Ovo je strasno! Zasto niko nije hteo da pomogne dekici nego su pustili da ova budala leci svoje komplekse na njemu?! UZASSS

  • toplistanadrealista

    12. novembar 2014 | 14:23

    Da sam ja unuk ovog jadnog dede, brojac bi bio pronadjen i nokautiran u roku od 5 minuta i to pred mnogobrojnim svjedocima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA