Reprogram duga „Infostanu” potpisala 18.343 korisnika

Milosavljević: Ovo je najuspešnija akcija do sada u pravcu rešavanja ovog problema

  • 4

Zaključno sa 14. novembrom, za reprogram duga JKP "Infostan" potpisana su 18.343 ugovora ukupne vrednosti 2.839.890.995 dinara, što ga čini najuspešnijim do sad, rekao je Borko Milosavljević, pomoćnik gradonačelnika zadužen za oblast komunalnih delatnosti i funkcionisanje javnih preduzeća.

– Izuzetno sam zadovoljan odazivom na reprogram duga i radi se o sigurno najuspešnijoj akciji do sada u pravcu rešavanja ovog problema. Naplaćena sredstva biće prosleđena učesnicima u sistemu objedinjene naplate, tj. komunalnim kućama i na taj način biće obezbeđen nastavak dobrog funkcionisanja komunalnih sistema grada. Ovo je i prilika da apelujemo na građane da redovno izmiruju preuzete obaveze, kako bi izbegli plaćanje ukupnih dugova sa kamatama – kazao je Borko Milosavljević.

Otpis kamate koja se obračunava od pokretanja prinudne naplate do izmirenja duga je 617.375.505 dinara, a odobreni popust iznosi 81.035.654 dinara.

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    18. novembar 2014 | 16:54

    Kad platis infostan ode ti pola plate, koja jadna zemlja. A treba da jedes, izadjes, da kupis hemiju, licna higijena, kupis stvari, sipas gorivo, da izvedes devojku, ozenis se sutra. Oce to al mozda u Norveskoj. Stvarno koji uzas gde zivim, ko da mi nismo ljudi pa nama kao ne treba.

  • ¥

    18. novembar 2014 | 18:19

    A mozda da budete malo mnogo jeftiniji?!Cista otimacina para,pogotovo na grejanju!

  • Milica

    19. novembar 2014 | 12:18

    Zoo , clan 378, sve je receno,posle godinu dana zastareva,priznavanje duga je prekid zastarelosti it'd. DA imam takav dug,a nazhalost nemam,jer mi je familija revnosna,nikad ga ne bih priznalaaa,al plashe napaceni narod prinudnim izvrshenjima.u neznanju podanika je moc otimacha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA