EVO KO SVE NE PLAĆA STRUJU U SRBIJI: Kultne kafane, restorani, splavovi, i naravno...

Među onima koji duguju novac za struju nalaze se poznata imena poput "Skroz dobre pekare" i restorana " Milošev konak". Možda je iznenađenje i da se restoran "Kalemegdanska Terasa" nalazi na ovom spisku, a odmah za njim su splav "Lasta" i restoran "Šumice". Jedno od najvećih iznenađenja na listi je provajder "Orion telekom"

  • 30

Spisak od 30 lica, firmi i malih preduzeća, koje EDB-u duguju veliki novac za struju, zvanično je objavljen.

Među onima koji duguju novac za struju, nalaze se poznata imena poput "Skroz dobre pekare" i restorana " Milošev konak". Možda je iznenađenje i da se restoran "Kalemegdanska Terasa" nalazi na ovom spisku, ali odmah za njim su splav "Lasta" i restoran "Šumice". Pogledajte ko je sve na spisku fizičkih i pravnih lica za koje se osnovano sumnja da su neovlašćeno koristila električnu energiju: 

Ukupan broj dužnika je mnogo veći i kreće se iznad 4. 000., a dugovi su višemilionski. Nakon više od decenije, na snazi je sistemsko rešenje naplate duga, u kojem neće biti pošteđeni ni graditelji i investitori širom prestonice, koji su čitava naselja bespravno pripajali na distributivnu mrežu.

Za sada je podnešeno preko 3.500 hiljade krivičnih prijava za krađu, dok je naplaćeno oko 300 miliona dinara.

 Međutim, tu nije kraj. Na ovom spisku su čak i starački domovi, pa se tako za dug tereti i dom za stara lica "Dolores", koji se nlazi u Barajevu.

Na spisku dužnika su kultna mesta za noćni provod, kao što su splav "Crni panter", restorani "Sokače", "Šaran", "Dorijan Grej" i "Balašević". Posebno iznenađenje je provajder "Orion Telekom", koji se nalazi na 21. mestu liste.

Zanimljivo je da se na ovom spisku nalazi i privatna kuća jednog od poznatih srpskih pevača, Ere Ojdanića, kao i njegov motel.

U "Elektrodistribuciji" kažu da za duužnike slede drastične i rigorozne zakonske mere.

(D. Čavić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.N.

    26. novembar 2014 | 14:40

    I naravno Srpski domaćin Era Ojdanić. Lako je biti bogat kada ništa ne plaćaš, a sve naplaćuješ. Kada njima uteraju dugove, nama redovnim platišama će pojeftiniti struja, jer smo do sada plaćali i za njih??

  • Рајнер.

    26. novembar 2014 | 14:00

    Баш лепо? А ко плаћа за њих? Зашто не плаћају. ? Зар то није обавеза свих грађана? Зашто им не искључите струју? Којих штити? Битно је да се чете струју ,сиротиње,без посла!!!!!!!

  • Goca

    26. novembar 2014 | 15:10

    Ja mogu da razumem kad covek ukljuci na divlje da napuni TA pec da ugreje sebe i decu, ali ovaj Era glumi mangupa a struju krade i to i za kucu i za motel bre malo mu bilo da samo jedan deo zakaci nego sve, treba mu naplatiti od kada se sazidao objekat do danas pa neka opet krade lopurda matora!! Ali uvek pukne po sirotinji koja jedan kabal izvuce a ovakvi sto su su gazde Motela oprastaju ili ih malo nesto kazne!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA