Evo kako su Srpkinje reagovale kada ih je stranac pitao za poljubac na ulici (VIDEO)

Neke Beograđanke su "pale" na komplimente i veličanja njihove lepote, pa su i pristale na poljubac u obraz, dok su druge bežale, sklanjale se i branile objašnjenjem kako su zauzete

  • 13

Muškarci često pokušavaju da na razne inovativne načine priđu devojkama i osvoje ih, barem za prvi sastanak ili običan izlazak. Naravno, nadaju se da će posle te kafe ili piva uspeti da zakažu i sledeće viđanje a možda i nešto više od toga.

Saša Dejgejm i njegov tim bave se treniranjem i učenjem muškaraca koji žele da upoznaju svoje lepše polovine. Oni na snimcima prikazuju kako treba prilaziti devojkama i uspeti u svojoj zamisli, ali i kako se treba ponašati na samom sastanku i tokom seksualnog odnosa sa devojkama.

Ovaj ekspert za upoznavanje je sproveo svoje istraživanje i na ulicama Beograda, zaustavljajući žene i devojke u Knez Mihajlovoj ulici. On im je postavljao nekoliko pitanja kao što su: Imaš li momka? Da li smatraš da sam privlačan? Koji bi bio tvoj izgovor da me ne poljubiš?

Neke Beograđanke su "pale" na komplimente i veličanja njihove lepote, pa su i pristale na poljubac u obraz, dok su druge bežale, sklanjale se i branile objašnjenjem kako su zauzete, uprkos "dobroj žvaki za muvanje".

Eksperiment je nastavljen i na Tajlandu kao i u drugim državama, kako bi dokazali da je snimak Vitalyzd TV-a lažan i namešten, na kome su predstavljene žene koje su se vrlo lako i brzo poljubile sa nepoznatim muškarcima na ulici, posle samo nekoliko pitanja i kratkog razgovora.

Da li smo mi konzeravativni ili su oni previše liberalni? Ili se ipak radi o još jednoj prevari? Proverite sami.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panco

    3. decembar 2014 | 00:39

    I vidim svi u knezu znaju engleski hhaaahhaa

  • Tamata

    2. decembar 2014 | 23:42

    Nase Srpkinje su PRIRODNO NAJLEPSE, IAKO NAM STANDARD NIJE VELIKI KAO NA ZAPADU GDE MOGU DA SE ""MODIRAJU"" ALI LEPOTU NEMOGU DA ""KUPE""

  • Prishtinasi

    2. decembar 2014 | 23:23

    Sta misli ovaj man..jak ovde je balkan nije amerika degeneracija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA