PLJUS! Snimali smo kako bahati vozači prskaju pešake od glave do pete! (VIDEO)

Kišno vreme donosi u Beograd otežan saobraćaj. Ulice počinju da liče na kolone puževa, a rupe na putevima se ne vide od vode, međutim, to ne sprečava pojedine vozače da bahato dodaju gas kada prolaze kroz baru

  • 38

Svakome od nas se barem jednom u životu desilo da mu ružan kišni dan dodatno pokvari neki bahati vozač koji će da projuri kroz baru i isprska ga od glave do pete. Kako je rupa u Beogradu mnogo, a ponašanje vozača po kišnom vremenu na ulicama prestonice je... pa, recimo, teško objašnjivo, Beograđani neretko strepe od hladnog tuša koji može da ih zapljusne dok čekaju autobus ili prelaze ulicu.

Posmatrali smo ponašanje vozača na pešačkom prelazu nedaleko od Tržnog centra "Ušće". Pomenuti prelaz krasi poveće ulegnuće koje se u ovakvim uslovima pretvara u neisrpan izvor zabave za bahate vozače. Iskusni pešaci su zauzeli pozicije podalje od pešačkog, spremni da  se odbrane kišobranom od prskanja. Međutim, bilo je i onih koji su platili danak neiskustvu i prišli preblizu bare.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

Za petnestak minuta kroz baru je prošlo skoro pedeset vozača. Iako je nekoliko metara pre bare semafor, a posle skretanje, mnogi vozači se nisu obazirali na smrznute pešake koji su čekali zeleno svetlo.

Najokrutniji bili su vozači kombija, zbog kojih su nesrećni pešaci morali da odskoče čitav metar unazad i, poput artista na žici, balansiraju kišobranima. Usporio je samo onaj ko je morao, i to su uglavnom bili oni koji su vozili iza autobusa. Jedan taksista je bio dovoljno pristojan da pokuša da zaobiđe baru.

Pogledajte kako se ponašaju beogradski vozači kada voze kroz baru pored pešaka:

(A. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vozac i pesak

    4. januar 2015 | 10:44

    Po meni ovde su najveci krivci Beograd put, Beograd vodovod i kanalizacija pa onda tek vozaci.

  • Branko

    4. januar 2015 | 11:07

    Nisu vozaci krivi sto ulice imaju ogromne kolotrage u kojima se zadrzava voda ili sto ne funkcionisu kanalizacioni odvodi. Ne mogu ni da predju u suprotnu traku i izazovu udes da bi u potpunosti zaobisli nakupljenu vodu. Takodje nije moguce ni konstantno voziti 5Km/h,jer kada se sneg topi,zbog ocajnog stanja puteva i ulica vode ima na svakom koraku,tako da bi se visestruko prolongiralo trajanje puta. Zanima me da li oni ljudi koji se voze autobusom u trenutku kada isti isprska pesake,saosecaju sa pesacima?Da li prekore vozaca autobusa sto je to uradio,jer kada izadju iz autobusa i sami su pesaci ili jednostavno sa smeskom proprate situaciju? Vozaci automobila prilikom registracije vozila moraju da plate pored gomile nameta i namet za odrzavanje puteva. Treba ispitati gde odlaze te pare,jer ocigledno se ne trose za odrzavanje puteva,jer su isti u ocajnom stanju. Dakle,ne krivite vozace koji moraju da voze po unistenim putevima,iako placaju da putevi budu u dobrom stanju,vec krivite one ciji je posao da odrzavaju puteve i koji su za to debelo placeni!

  • Толе-Боле

    4. januar 2015 | 10:01

    Ај не лупетајте глупости!!!! Као прво, гледам овај снимак, и не видим да је ико намјерно додао гас и попрскао било кога, (има икс фактора због којих се не успори, не примјети се одма да је БАРА велика, ако су три траке не стигне се реаговати па да одеш у другу траку, ако има возача иза, па приликом наглог кочења постоји могућност да се заљепи у вас, икс пута ми се то десило, па ми касније буде жао ако неког испрскам, а једноставно не стигнем реаговати), а под два, да путари раде свој посао и да крпе рупе по путевима, не би ни било прскања, а под три, и пјешаци су много бахати и безобразни, по центру кад крену да прелазе ван пјешачког или на црвено на пјешачком , као ОВЦЕЕЕЕЕ!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA