AMSS časti specijalnim popustom čitaoce Telegrafa!

Tokom promocije dva nova auto centra AMSS-a pozivamo sve vozače da od 22. do 27. decembra, da na adresi Tabanovačka br. 5 dođu i učlane se ili obnove godišnje super članstvo AMSS-a po specijalnim popustimaa za 10 čitalaca Telegrafa, AMSS je spremio i dodatne povoljnosti!

  • 0

Na lokaciji Tabanovacka broj 5. kod Autokomande u toku je promocija novog autocentra AMSS-a!

Tokom promocije dva nova auto centra pozivamo sve vozače da od 22. do 27. decembra, samo u “AMSS AUTOKOMANDA” i “AMSS MKK” na novoj adresi u Tabanovačkoj br. 5, da se učlane ili obnove godišnje super članstvo AMSS po promotivnim, 20 odsto nižim, cenama za samo 1.600 dinara umesto 2000 dinara!

Deset čitalaca Telegrafa koji se jave u sredu 24. decembra u 13 časova na mail: pr@telegraf.rs  dok traje akcija popusta u periodu od 22 - 27.12.2014. godine, dobijaju tehnički pregled vozila za samo 300 dinara u novom auto centru AMSS-a na Autokomandi!

Novi autocentar AMSS-a počeo je sa radom 01. decembra a na adresi Tabanovačka br. 5, možete da dobijete sve usluge AMSS na jednom mestu:

AMSS AUTOKOMANDA u Tabanovačkoj br. 5, radnim danom od 8-17h, subotom od 8-14h :

- tehnički pregled vozila, registracija vozila, članstvo AMSS, međunarodna vozačka dozvola, dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, osiguranje od autoodgovornosti, kasko osiguranje vozila i putno osiguranje.

AMSS MKK u Tabanovačkoj br. 5, radnim danom od 7.30-17.30h :

- članstvo AMSS, međunarodna vozačka dozvola i dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA