UŽAS: Rekao devojci da ne pretrčava ulicu, sledećeg trenutka je udario autobus!

- Upozorio sam je da ne čini to i ide malo niže i pređe ulicu lepo na pešačkom prelazu jer može neko vozilo da je udari. Krenula je pa se vratila pa izgleda opet krenula i naredni autobus ju je zakačio - priča očevidac, Jovica Ristić

  • 13

Jedna Nišlijka lakše je povređena jutros oko 9.30 časova kada ju je zakačio autobus koji saobraća na liniji Bubanj – Donja Vrežina u Voždovoj ulici, preko puta hotela "Ambasador".

- Devojka od oko 25 godina, stajala je na kolovozu i pokušavala da pređe ulicu, van pešačkog prelaza. Jedan autobus prošao je na dvadesetak santimetara od nje. Upozorio sam je da ne čini to i ide malo niže i pređe ulicu lepo na pešačkom prelazu jer može neko vozilo da je udari. Krenula je pa se vratila pa izgleda opet krenula i naredni autobus ju je zakačio. Skupili su se prolaznici, došla je hitna pomoć i odvezla je u bolnicu, kaže očevidac Jovica Ristić, piše "24 sata".

Prema izjavama prolaznika, autobus je zadnjim delom udario devojku dok je pokušavala da pretrči ulicu, ali će tačan uzrok nezgode biti utvrđen policijskim uviđajem.

U policiji je zvanično saopšteno samo da je devojka zadobila lake povrede i da se utvrđuje uzrok nezgode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1

    24. decembar 2014 | 15:45

    Ljudi,nemojte prelaziti van pesackog,molim vas.

  • Dejan

    24. decembar 2014 | 16:01

    Kad god sam u Bg, vozaci su katastrofalni i nekulturni u voznji. Tek kad vide da nisu Bg tablice, tad smo bas u problemu.. Umrli bi da nam pomognu.. O bahatim taksistima i vozacima autobusa da ne pricam..

  • Nbt

    24. decembar 2014 | 17:15

    Ja sam vozac, a takodje idem i prevozom i znam sta rade pesaci. Lepo je nacrtana zebra i oznacena gde da se prelazi ulica, gde gori da ne moze da ode 100m do pesacnog. Ima bahatih vozaca ali i ljudi koji pretrcavaju i idu ko muve bez glave. I posle kad ginu vozaci su za SVE uvek krivi. Strasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA