ISPOVEST IZ PAKLA DROGE: Izgubio sam ženu, tri deteta i 20.000 evra zbog heroina!

- Heroin mi je upropastio život. Izgubio sam porodicu. Moje tri devojčice...moja tri anđela i ženu. Ostavili su me zato što niko od nije hteo da živi u ovom paklu koji sam svima priredio. I iznova mu se vraćao - ispičao je za Telegraf jedan zavisnik

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Neznam ni ja!!
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marijana

    10. januar 2016 | 14:35

    Evo srce mi se cepa zbog njegove tuzne price. Muz mi je na Bozic, za vreme krize, priznao da ima problem sa drogom. Dete tek napunilo godinu dana, mi 1,5 godinu u braku. Nikada nista nam nije falilo. Imali svega taman koliko treba. Zasto mu je to trebalo? Neka mi je dete zdravo i pravo, a on moze da crkne. Neka mi Bog oprosti, ali tako je.

  • Meda

    10. januar 2015 | 02:17

    Imo sam ujaka koristio je heroin i umro je .Na pocetku svog zivota bio je dobro dete odrasto je sa ocem alkoholicarem koji svu svoju platu trosio na pice i sa majkom koja se trudila da mom ujaku mojoj majici i mom drugom ujaku (koji je sad u zatvoru ali necu da skrecem sa teme) pruzi sve moj ujak je sa 19 otiso u Italiju sa mojim dedom u zelji da uspe u zivotu i da pomogne sestri ,bratu i mami .Deda ga je puno puta maltretiro izbacivo iz kuce ne znam zasto ali poceo je da se drogira mi to tad nismo znali vreme je prolazilo on je sve vise propado tamo i doso je u Srbiju kod moje babe njegove majke nakon nekog vremena smo saznali da se drogira ali niko nije imo hrabrosti ni snage da mu pomogne 27.2.2011. je overio u stanu kod nekog coveka koji se isto drogiro ali tad niko nije bio u stanju da mu pomogne jedan veliki covek je otiso tad na bolje mesto ti narkomani i ako vas prevare ,ukradu nesto ili bilo sta lose urade trebate da znate da su to i dalje ljudi kojima treba pomoc zato ja koji imam 17 godina dajem savet svim ljudima starijim mladjim da ne koriste nikakvu hemiju jer je to sve smrt a i ako neko to uzima pomozite mu ako mozete toliko od mene. Ujko pocivaj u miru nismo te zaboravili .

  • jocca

    29. decembar 2014 | 03:41

    probao skoro sve, i da vam kazem dragi decaci vutra je prava stvar sa na primer devojkom ili okey drustvom... ali izbegavajte opasne tipove, oni bas pokusavaju da vas uvucu necu reci pakao, nego u lanac njihovog doprinosa, tako je oni od vas imaju svoj doprinos.... uostalom nadjite sebi nekog slicnog sebi koji ce vas razumeti i deliti vasu srecu i nesrecu.... srecna nova..... Smederevac.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA