Očišćene glavne ulice, na terenu hiljadu radnika komunalnih preduzeća

– Na ulici je hiljadu radnika gradskih komunalnih preduzeća, a u drugoj smeni imaćemo oko 700 radnika. Bilo je manjih problema, linija 49 je skraćena do Trošarine zbog leda i nizbrdice. Nije bezbedno da vozila idu tom trasom – rekao je Vesić

  • 0

Ulice prvog prioriteta su očišćene i čiste se ulice drugog prioriteta, a na terenu je trenutno 115 kamiona „Beograd-puta”, kao i 50 kamiona i 20 manjih vozila drugih komunalnih preduzeća, rekao je gradski menadžer Goran Vesić, koji se upravo vratio iz Operativnog centra.

Na ulici je hiljadu radnika gradskih komunalnih preduzeća, a u drugoj smeni imaćemo oko 700 radnika. Bilo je manjih problema, linija 49 je skraćena do Trošarine zbog leda i nizbrdice. Nije bezbedno da vozila idu tom trasom – rekao je Vesić.

On je upozorio građane na najavljenu prognozu da neće biti padavina, ali će biti izuzetno hladno, što znači da se pojavljuju ledenice.

Građani su obavezni da uklanjaju ledenice sa svojih kuća, a za one koje ne mogu sami da uklone, postoje brojevi telefona „Beokom servisa” gde mogu da se jave i ekipe će doći – rekao je Vesić, koji je podsetio građane da su dužni da očiste trotoare ispred svojih zgrada, kuća i lokala.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA