Počelo novogodišnje veselje, za Beograđane tri bine

U centru prestonice pojačane su mere bezbednosti, tako da na nekoliko punktova koji vode ka binama, posetioci moraju da prođu detektore metala

  • 1
PUBLIKA NA KONCERTU Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Beograđani i njihovi gosti iz zemlje i inostranstva polako se okupljaju u centru Beograda, i mogu da se opredele između tri bine, koje su ove godine postavljene na Trgu Republike, ispred Doma Narodne skupštine i na platou kod Filozofskog fakulteta.

Na bini kod Filozofskog, na kojoj će nastputiti di-džejevi, zabava je počela posle 20 sati nastupom Nemanje Vanovića, a ljubitelje elektronskog zvuka u 2015. godinu uvešće najveća zvezda domahe di-džej scene Marko Nastić.

Novogodišnji koncert na bini na Trgu Republike otvoriće grupa "Balkanika", a nakon nje, oni koji se opredele za pop i rok muziku, moći će da uživaju u nastupima grupe Alisa, Kikija Lesendrića, Nevernih beba i Kraljevskog apartmana.

Program ispred Doma Narodne skupštine oko 21 sat otvoriće Nikola Rokvić, a pored njega nastupiće Emina Jahović i Mira Škorić, dok će od 23.30 okupljenima zapevati Vlado Georgijev.

U centru prestonice pojačane su mere bezbednosti, tako da na nekoliko punktova koji vode ka binama, posetioci moraju da prođu detektore metala. Iza bina su spremna i kola hitne pomoći, veliki je broj redara koji će se brinuti o bezbednosti, a zabranjeno je unošenje alkoholnih pića.

Za ljubitelje klasične muzike, organizovan je koncert u Sava Centru.

Očekuje oko 100.000 domaćih i stranih turista, kao i zarada od oko 15 miliona evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA