UZBUNA: Beogradom haraju male boginje, deca u opasnosti

- Virus cirkuliše i sva deca koja nisu primila vakcinu podložna su da se razbole, ako dođu u kontakt sa virusom - upozorava doktorka Ivana Begović Lazarević. Od 40 sumnjivih slučajeva, za manje od dva meseca, potvrđene su kod više od polovine

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika vladimir
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Senad

    28. februar 2015 | 14:44

    JJOOOOJJ de mi reci te ,,vjerovatno kao mali nisam bolovao te Variole ,,imam neke simptome nesto je kao izaslo po tijelu bas u obliku sto sam vidio na slikama ..imao sam temperaturu nekih tri dana 37.8c ...moze te mi nesto vise o tome kazati ,...hvala!!!!!

  • Vakcinacija postoji s razlogom

    01. februar 2015 | 22:46

    Sve je to slatko što ovde komentarišete. Ali moje je mišljenje da sve vas što decu ne vakcinišete treba pohapsiti, jer će vaša deca jednog dana biti nosioci zaraza i predstavljati opasnost. Neće vaše dete biti retardirano od vakcine koju primi, već od vaših slatkih gena koje ste mu poklonili.

  • Đorđ

    15. januar 2015 | 16:32

    samo bi voleo da vidim koliki je iq ovih koji se ovde predstavljaju kao visokoumni komentatori,ako su i pročitali neke knjige bile su to knjige iz prošlih(normalnih)vremena a ne ove novog svetskog poretka. ne postoje više standardi,ne postoji institut za ispitivanje vakcine,ne postoje institucije.nabavka vakcina je danas postala politički dil.mi smo za europu i ameriku zemlja trećeg sveta i ne sleduje nas roba prve klase. traže od vas da vi potpišete saglasnost za primanje vakcine a oni vama za uzvrat ne daju nikakvu garanciju da je bezbedna.na kraju krajeva onaj ko vas vakciniše ni ne zna šta vam daje,njemu su rekli da to tako treba . ja neću vakcinu iz zemalja koje nas bombarduju,zasipaju otrovima i ubijaju,neću da budem vaš pokusni kunić zarad kog vi od farmaceutskh kuća bivate čašćeni letovanjem ili zimovanjem.mogu li sam da nabavim vakcinu (iz zemlje koju ja smatram bezbednom i koja vodi računa o svojim gradjanima)hoće li mi naš zdrastveni aparat to priznati kao regularno?kako da neće! e pa neću ni ja vašu jer vam ne verujem.možda su neki ovde i učili neke skole al nek nam ne pričaju gluposti o svom visokom intelektu. kladim se da nemaju pojma ni ko nam je ministar zdrastva,a kamo li šta se nalazi u vakcini koju trebaju ubrizgati u tuđu guzicu,jel to intelekt???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA