JAKI SAMO NA REČIMA: Evo šta najčešće kupuju muškarci u seks šopovima i čega se stide

Kada je reč o kupovini seksualnih igračaka, Beograđani su često daleko sramežljiviji u odnosu na Beograđanke. Uprkos činjenici da seksualnost nije tabu u meri u kojoj je to bio nekada, muškarci neretko izbegavaju odlazak u seks šopove, ili pak, kupuju seks igračke pod izgovorom "da je za poklon"

  • 31

Kada prepričavaju svoja ljubavna iskustva, muškarci najčešće ne govore o svojim iskustvima na konkretan način, već su naklonjeni "praznom" hvalospevu, dok su žene daleko direktnije. Navodno, ista priča je i kada dođu u seksi šop.

Zanimalo nas je koliko muškarci u našem glavnom gradu odlaze u seks šopove i šta najviše kupuju, pa smo sproveli malo istraživanje koje za rezultat ima neočekivano otkriće. Naime, glavna razlika između Beograđana i Beograđanki je u tome što su muškarci daleko indirektniji, pa čak i sramežljivi u odnosu na žene.

Reporter Telegrafa posetio je nekoliko seks šopova u Beogradu i za dvadesetak minuta, koliko je proveo u svakom od njih, došlo je 5 puta više žena nego muškaraca. Pritom, većina muškaraca koji su posetili neki od ovih lokala bili su poprilično povučeni, dok su žene bile otvorenije za konverzaciju i stida rasterećeno razgledanje seks igračaka.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Kao što znate, u Srbiji u 90 % slučajeva u seks šopovima rade muškarci, jer da rade žene, retko koji muškarac bi imao hrabrosti da uđe i kupi ono što mu treba. Za razliku od muškaraca, žene su daleko slobodnije. Jedini problem ženama ume da bude kupovina erotskog veša, ali se brzo oslobađaju - kaže prodavac Boža iz Seks šopa u TC “Banjica”.

Muškarci najčešće kupuju stimulatore za potenciju i lubrikante, a jedan od najprodavanijih proizvoda su vakuum pumpe koje služe za ojačavanje polnog mišića i dobijanje jače erekcije.

- Muškarci mahon kupuju stimulatore za potenciju i pumpe za erekciju. Zanimljivo je da pumpe ne kupuju stariji Beograđani, već mladići koji su se navukli na teretane i imaju probleme sa erekcijom. Vakuum pumpe služe za vežbanje polnog mišića, kako bi erekcija bila do nekoliko puta jača. Preporuka proizvođača je da nju treba da koristi svaki muškarac makar 2 do 3 puta nedeljno - objašnjava naš sagovornik.

Foto-ilustracija: flickr/denialpolez Foto-ilustracija: flickr/denialpolez

Drugo najprodavanije seksualno pomagalo su veštačke vagine, a zatim navlake za penis, steznici za skrotum i vibrirajuće prstenje. Muškarci ne misle samo na svoje potrebe, pa često kupuju erotski veš svojim izabranicama.

- Kada kupuju veš svojim lepšim polovinama, muškarci uvek biraju one vulgarnije modele koji otkrivaju previše i čine seksualne fantazije još vrelijim. Po tom pitanju su, takođe, drugačiji od žena - ističe iskusni prodavac.

Po rečima našeg sagovornika, muškarci su spremni da potroše daleko manje novca u odnosu na žene. Naravno, ima izuzetaka.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

- Iako cene zaista nisu visoke, malo koji muškarac je spreman da potroši mnogo novca na seks igračke. Kao i u bilo kojoj kupovini, muškarci su dosta površniji, a uz to ih je često i sramote te se ne zadržavaju preterano. S druge strane, žene provedu i po sat vremena razgledajući seks igračke - naglašava Boža i dodaje da ima izuzetaka ali retko.

Pored toga što muška kupovina u seks šopovima često podseća na skidanje flastera, mnogi muškarci dođu unapred pripremljeni i tačno znaju šta će kupiti, a stvari koje kupuju su više namenjene njihovim izabranicama, nego njima samima.

Uprkos dnevnoj pornografiji koju vidimo na filmu i medijima, seksualno sugestivnim reklamama, velikom broju seks šopova u Beogradu, muškarci najčešće kupuju seks igračke pod izgovorom "da je za poklon".

(MIhajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hajd

    18. januar 2015 | 17:50

    Naručio ja preko neta vibrator i neka ulja za masažu, kad posle par dana dolazi aks i donosi kutiju na kojoj velikim slovima piše seksi sop :-P moja gospodja kada je videla popizdela skroz :-D

  • Paja Patak

    18. januar 2015 | 17:53

    Znaci momci se nabildovali u teretani a zapostavili Stojka :-)

  • Neopredeljen

    18. januar 2015 | 18:47

    Joooj ja pre možda jedno 20- tak dana preko neba naručio veštačku vaginu,kad ne prodje 2 3 dana eto stiže paket otvorim ha kad unutra mesto vagine ja brate dobio ogromnu k.....u kad je to videla žena i komšinica obe su se odusevile

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA