DRAMA JE GOTOVA: Posle osam dana pas oslobođen iz šahta!

Veterina Beograd, "Beogradske elektrane" i veliki broj sugrađana uspeli su danas da zajedničkim snagama oslobode psa koji je poslednjih dana proveo zarobljen u podzemnom sistemu cevi za grejanje

  • 8

Nakon intervencije gradskih službi, pas koji je poslednjih 8 dana proveo zarobljen u podzemnom sistemu cevi za grejanje, danas je oslobođen.

Ekipa "Veterine Beograd" sinoć je bezuspešno dežurala u blizini šahta u nadi da će pomoći unesrećenom psu, a danas su sprovedeni daleko ozbiljniji koraci kako bi se pas oslobodio iz podzemnog sistema.

U toku jutra i prepodneva, komunalna služba i JKP "Beogradske elektrane" iskopale su rupu i na taj način omogućili psu da izađe iz šahta s druge strane.

- Pas je upao u šaht jer je neko ukrao poklopce. Davali smo mu hranu i pokušavali na sve načine da ga oslobodimo. Pas je veoma plašljiv pa je nemoguće dozvati ga. Sreća što nije neko dete nastradalo - kaže komšija Stojan Gradimirov.

Pas čiji vlasnik još uvek nije poznat, oslobođen je oko 12.30 časova tako što je istrčao kroz iskopanu rupu i pobegao u pravcu obližnjeg parkinga na kojem je ranije stalno boravio.

(Mihajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jasmina

    20. januar 2015 | 14:25

    Hvala Bogu!!! I hvala dobrim ljudima koji su situaciju podigli na visi nivo

  • Medaows ^-^

    20. januar 2015 | 14:57

    To bre ^-^ l like dogs

  • ceca

    21. januar 2015 | 00:18

    Svaka cast svima koji su pomogli bespomocnom psu! Sta dalje? Gde je vlasnik, ko ga hrani?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA