RACIJA KOD BUVLJAKA: Policija rasterala divlje prodavce! (FOTO)

Jedan od glavnih zaduženja komunalne policije je suzbijanje neovlašćene prodaje, pa je tako na "tapetu" završio niz divljih prodavaca koji tezgare u blizini Buvlje Pijace

  • 9

Potez uz Buvlju pijacu do Bulevara Milutina Milankovića jako dugo važi za stecište divljih prodavaca koji vam mogu ponuditi gotovo sve, od igle do lokomotive, ali ne uvek u tako dobrom stanju.

Međutim, kako plan rada Komunalne policije predviđa suzbijanje neovlašćene prodaje kao najvažniji zadatak ove službe, danas je ekipa policajaca sprovela raciju uličnih prodavaca koji sasvim ilegalno prodaju na ulici.

Uprkos lošijem vremenu, broj uličnih prodavaca nije bio mali. Naime, nešto više od 20 trgovaca danas je bilo primorano da popakuje svoje "tezge" i uputi se kućama.

U panici da ne dobiju kaznu, mnogi su se odmah razbežali, a bilo je i onih koji su prolaznicima u maniru dilera iz devedesetih godine, kroz zube nudili cigarete i alkohol na prodaju.

Foto: Telegraf.rs Foto: Telegraf.rs

Izrevoltirani dolaskom Komunalne policije, ni jedan od trgovaca nije želeo da daje izjavu. Nažalost, surova pravila ulične prodaje danas nisu obezbedila nikakvu zaradu divljim prodavcima.

(MIhajlo Pavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA