ŽENA KOJU SU UHAPSILI ZBOG BUS PLUSA: Vukli su me kao najgoreg kriminalca, hteli su da me odvedu u prolaz!

- Jedan policajac je počeo da me vuče za ruku. Vukli su me u prolaz između zgrada, pocepali su mi jaknu. U strahu sam se uhvatila za pano i rekla da neću u prolaz jer ne znam da li će mi tamo udariti šamar - priča A. S.

Komunalni policajci su mi stavili lisice kao da sam najgori kriminalac i strpali me u kola dok su vikali 'ćuti bre, šta plačeš i glumiš ludilo? - priča A. S. (30) u suzama.

Nesrećnu ženu kontrola je zatekla bez karte u autobusu 73 u Zemunu, a komunalna policija ju je potom uhapsila, piše Blic.

Pogledajte kako su uhapsili ženu i pribili je uza zid jer nije imala Bus plus! (VIDEO)

- Samohrana sam majka trogodišnjaka. Radim za 23.000 i nemam da dam 6.000 za kaznu. Prvi put nisam imala kartu jer sam na bolovanju ceo januar i krenula sam samo par stanica od kuće do lekara da odnesem doznake. Izašla sam bez pogovora iz autobusa s njima. Rekla sam ljubazno komunalcima da ću ima dati ličnu kartu čim zovu redovnu policiju. Umesto toga, pola sata su me vukli po stanici kao da sam najgori kriminalac - potreseno priča A. S. šta je prethodilu incidentu sa snimka koji se proširio društvenim mrežama.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Jedan policajac je počeo da me vuče za ruku. Stavila sam drugu ispred sebe da se zaštitim i povukla se korak unazad u strahu da će me udariti. Vukli su me u prolaz između zgrada, pocepali su mi jaknu. U strahu sam se uhvatila za pano i rekla da neću u prolaz jer ne znam da li će mi tamo udariti šamar - priča A. S. za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prava Winter

    26. januar 2015 | 12:29

    I eto, bili smo u pravu. I nije ni prva ni poslednja koja je samohrana majka sa niskim primanjima, neki ljudi imaju vecu penziju od njih, u Svedskoj primaju 150 evra samo da idu u skolu a nezaposleni 600 evra mesecno, a nas da ubiju zbog jedne glupe karte. Sram vas bilo.

  • džordž

    26. januar 2015 | 12:23

    dali uniformu iskompleksiranim likovima primljenim preko veze sa bednom obukom i oni odmah misle da su interventna pa mlati i zaskači lj

  • darko

    26. januar 2015 | 13:33

    karte za gradski prevoz su preskupe ,pogotovu samohranoj majci od 23 hiljade ,sigurno je zelela da ustedi svercovanjem neki dinar, da kupi detetu cokoladu ili neko voce , a komunalci je hapse ko najveceg kriminalca ,sto nisu tako uhapsili i vukli krupnijeg muskarca,nego biraju slabu zrtvu kao u prasumi ,da se ja pitam po kratkom postupku bi im dao otkaz a i tom ko ih je postavio takodje ,pa stvarno nema smisla .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA