MAMINI SINOVI, SELJAČINE, HIPSTERI i još 4 tipa muškaraca koje možete videti u Beogradu

Emo lik obično plače, pa mu se razmaže šminka. Seljačina će vam sigurno napraviti scenu, a sa dečkom iz teretane nikako ne možete meriti biceps

  • 71

Glavni grad Srbije već godinama važi za lokaciju na kojoj se mogu sresti najlepše devojke. Turisti vole da dolaze i obično su oduševljeno komentarišu o lepoti pripadnica ženskog pola.

Ali, šta je sa muškarcima u Beogradu i kakvi su oni frajeri?

Drage devojke, imamo sjajnu vest za vas. U prestonici ćete sto posto naći svoj tip muškarca, ma kakav on bio. Ako volite mišićave, snažne, vitke, opasne ili nežne...sigurno ćete u ih sresti u Beogradu.

Međutim, srešćete i one koji vas ni malo ne privlače i prema kojima ćete osetiti veliku odbojnost.

Foto-ilustracija: Foter.com / bricehardelin Foto-ilustracija: Foter.com / bricehardelin

Kako biste se unapred pripremili, predstavljamo vam neke od najčeščih tipova muškaraca, koji svakodnevno koračaju beogradskim ulicama:

1. HIPSTERI:

U poslednje vreme ih ima gotovo svuda! U svojim neverovatnim odevnim kombinacama iskaču iza zvakog ćoška. Hipstera ćete prepoznati vrlo lako. On se trudi da bude drugačiji, ali pošto ih je u poslednje vreme toliko, zapravo postaju isti.

Na sebi obično nose velike naočare, debelih okvira u različitih boja, neke retro majice i pantalone koje su polu izbledele. Uz sve to kao detalj obično prikače nekakvu maramu, a ogromne slušalice su neizostavne.

Foto-ilustracija: Fotee/looseends Foto-ilustracija: Fotee/looseends

Takvi muškarci vole da furaju bradu i nekoliko minđuša, na jednom uvetu. Ovakvi tipovi mahom privlače mlađe generacija, koje u njihovom odevanju i stavu pronalaze lepotu i posebnost.

Ali, pažljivo - sa njima ne možete izlaziti na svakakva mesta i lako se može desiti da vas ne privlači ista vrsta muzike.

2. BILDERI:

Napucani momci koji ulicama hodaju kao da su osvojili Srbiju.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Stajling im je najčešće sportski - bodi majca na bretele, kako bi se njihovi besprekorno izdefinisani bicepsi lepše uočili, i obično uz to navuku neku sivu trenerku.

Ako volite "snagu na prvi pogled", onda kod ovih macana nikako nećete pogrešiti. Mada, u većini slučajeva pored sebe šetaju vrhunske ribe i pravi su narcisi. Vole dobar provod, ali retko piju ili puše, jer paze na liniju i kondiciju.

Nemojte ih nervirati, jer može biti nezgodno kada lupe šakom o sto.

3. EMO TIPOVI:

E, ovo je kategodija koja je jako specifična. Ako iz daljine ugledate crnu figuru na stepenicama i čujete jecaje, sigurno ste naleteli na "emosa".

Foto-ilustracija: ★ spunkinator / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-NC-SA 2.0) Foto-ilustracija: ★ spunkinator / Foter / Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-NC-SA 2.0)

Najverovatnije će biti našminkan crnim kreonom, sa nekoliko ožiljaka po telu koji su nastali od žileta, dok je plakao u kupatilu i prokljinao život. Izuzetno su osećajni i skoni depresiji, pa budite nežni sa njima.

 Ako je ovo muškarac vaših snova...srećno.

4. HULIGANI:

Taj kad zaurla, bolje beži.

Osim što napamet zna sve pesme svog omiljenog kluba, ovakav tip muškarca često ulazi u sukobe, pa ako se odlučite da sa njim izađete na javno mesto, obratite pažnju da sa sobom nije poneo šal kluba za koji navija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Njihov moto nikako nije " Ako ne možeš da ih pobediš, pridruži im se". To samo može postati vaš moto.

5. MAMINI SINOVI:

Odlikuje ih kosica na stranu i džemperčić koji je dobio kada je bio 5 godina mlađi, ali je za njega emotivno vezan, pa ne može da ga ne nosi ili, ne daj bože, baci. Na sastanku govori o svojoj majci, okvirno 90% vremena.

U početku možete uživati, dok ne shvatite da se cela priča svodi na nju i da ćete vremenom morati da postanete njen klon kako biste zadovoljili njegova očekivanja.

Foto-ilustracija: Foter/bcnlife Foto-ilustracija: Foter/bcnlife

Ovakvi tipovi su dosta emotivni, pa sa te strane znaju biti pažljivi prema devojkama i mogu se saosećati sa njihovim problemima.

6. ŠMEKERI:

Ako sretnete momka koji će vas svojim rečima, ali i izgledom oboriti sa nogu, nalateli ste na pravog beogradskog šmekera. Ovi tipovi će vas lako zavesti dobrim smislom za humor i neopsisivim šarmom. 

Odlični su zavodnici i prorodno su talentovani da ženu dovedu do ludila.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Obično vole izlaske i nose fantastičnu garderobu, ali suština je da je njihova priča daleko od obične, pa vam sa ovakvim momkom nikada neće biti dosadno.

7. SELJAČINE:

U Beogradu ih je mnogo, bilo da su odatle rodom ili dolaze iz bilo kog mesta. 

Glasno govore, tako da se svuda moraju naći u cenrru pažnje. Ako ste u pratnji ove gospode, bolje držite pogled prikovan za pod, jer ako poimisli da gledate u nekog drugog muškarca ili da mu ne poklanjate dovojno pažnje, napraviće vam scenu.

Foto: Profimedia/Corbis, Tanjug/Rade Prelić Foto: Profimedia/Corbis, Tanjug/Rade Prelić

Dok objašnjava, osim urlanja koristi prilično snažnu gestikulaciju, pa se dešava da u kafiću obori piće, posle čega sledi glasni smeh - ako je dobro raspoložen, ili tuča - ako ga bilo ko pogleda popreko.

Ovi tipovi hodaju kao da su osvojili svet, a u glavi nemaju ništa drugo do promaje.

Predstavili smo vam samo neke od tipova muškaraca koji svakodnevno šetaju Beogradom. Naravno, ima još mnogo njih koji se ne uklapaju u ove šablone. Jedno je sigurno - lepšoj polovini postaje sve teže da se odluči i da izabere.

Ali, svako bira ono što voli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • сретен

    2. februar 2015 | 20:10

    Највеће сељачине су управо Београђани80% они мисле ако су из Београда да имају титулу.Најбоље ћете их препознати ван Београда по бахатој вожњи аутомобила а када видите саобраћајну незгоду на неком прометном путу онда знајте да је један од учесника са БГ таблицама.

  • Zaboravljate odakle ste dosli

    2. februar 2015 | 20:05

    Od reči "seljak" koja asocira na čoveka koji ceo dan pošteno radi da bi zaradio za koji dinar vi Beograđani ste je pretvorili da označava nekog ko je glup, nekulturan i ne obrazovan.

  • Nikolić

    2. februar 2015 | 19:02

    A MI METALCI?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA