PREDSEDNIK OPŠTINE VOŽDOVAC: Mi smo uz premijera i Vladu Srbije!

Aleksandar Savić izložio je najvažnije projekte koji su na Voždovcu realizovani ili započeti u proteklih godinu dana i zahvalio se premijeru, kao i Vladi Srbije

  • 4

Na konferenciji za novinare koju je sazvao predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, povodom prve godine rada opštinskog rukovodstva na Voždovcu, koja je održana u petak, 30. januara 2015. godine, predsednik je predstavio rezultate koje je opštinsko rukovodstvo ostvarilo u proteklih godinu dana, kao i planove za naredni period.

Aleksandar Savić izložio je najvažnije projekte koji su na Voždovcu realizovani ili započeti u proteklih godinu dana - iz oblasti školstva, saobraćajne i komunalne infrastrukture, zdravstva, kulture, sporta, opštinske uprave, rad na brojnim projektima sa stranim investitorima.

Neki od projekata su finansirani u potpunosti iz budžeta Opštine, dok su neki potpuno ili delimično finansirani iz budžeta grada Beograda - a sve to uz veliku pomoć i koordinaciju nadležnih sekretarijata i javnih gradskih preduzeća.

On se pre svega zahvalio premijeru u Vladi republike Srbije.

Foto: Promo/Opština Voždovac Foto: Promo/Opština Voždovac

- Pre tematskog dela konferencije, želim da, kao član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, izrazim podršku premijeru i Vladi Republike Srbije, koji sve vreme štite interese građana Srbije i suverenost naše zemlje. Uz njih smo jer služe našoj državi i građanima, jer vode narod u ovim teškim vremenima, jer se plaćenici trude da izazivaju nemire, i zato najoštrije osuđujemo pokušaje narušavanja mira i integriteta konstantnim napadima na premijera, na članove njegove porodice, na Vladu Republike Srbije i druge državne organe - rekao je on i dodao:

- Pozivam sve članove SNS i sve ljude koji teže istim ciljevima, da zajedno pružimo bezrezervnu podršku premijeru, jer vodi Srbiju i njene stanovnike na pravi put koji će i budućim generacijama doneti boljitak.  VOŽDOVAC JE UZ PREMIJERA I VLADU REPUBLIKE SRBIJE!

Foto: Promo/Opština Voždovac Foto: Promo/Opština Voždovac

Nakon toga, Savić je izložio najvažnije projekte koji su na Voždovcu realizovani ili započeti u proteklih godinu dana.

Svih 16 osnovih škola pokriveno je video nadzorom, a centralno praćenje je uspostavljeno u Policijskoj stanici Voždovac. Rekonstruisani su neuslovni toaleti u 12 osnovnih škola. Asfaltirane su brojne ulice, a ono što je važno je da je Adaptacijom prostorija MZ "Kumodraž 1" otvorena ambulanta. Stanovnici ovog naselja su posle 60 godina dobili zdravstvenu stanicu.

On je takođe naveo da opština radi i na brojnim projektima sa stranim investitorima, a što će doprineti otvaranju radnih mesta, boljem infrastrukturnom uređenju same opštine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dorcolac

    30. januar 2015 | 20:34

    Predsednice opstine, budi ti uz gradjane kojima si predsednik i za pocetak, poradi da se Vozdovac od klasicbe ljakse opstine urbanizuje...za pocetak, lako cete posle u visoku politiku

  • zdravko zdravkovic

    8. februar 2016 | 11:44

    Nadam se da cete u svoj program rada uneti rekonstrukciju pozorista "Vozdovac" i od one ruine napraviti pored bioskopa i malu scenu i dvoranu za male koncerte. S postovanjem arh. Zdravko Zdravkovic

  • tim

    31. januar 2015 | 19:09

    Bolje budi uz vozdovcane gospodine..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA