BAHATI VOZAČI OSTALI BEZ AUTOMOBILA: Pauk odneo 40 vozila ispred noćnih klubova!

Više od 40 nepropisno parkiranih vozila oko noćnih klubova i drugih ugostiteljskih objekata uklonjeno je noćas sa ulica prestonice

  • 29

Više od 40 nepropisno parkiranih vozila oko noćnih klubova i drugih ugostiteljskih objekata uklonjeno je sinoć sa ulica Starog grada i Vračara, a napisano je i više desetina prekršajnih naloga

Radnici JKP "Parkinga servisa", kako se navodi u saopštenju tog preduzeća, sinoć su u saradnji sa MUP-om, saobraćajnom policijom i Interventnom jedinicom uspešno sproveli još jednu u nizu velikih akcija uklanjanja nepropisno parkiranih vozila iz centra grada.

Tokom večeri ukonjena su nepropisno parkirana vozila iz Karađordjeve, Ulice Tadeuša Košćuška i drugih saobraćajnica na opštinama Stari grad i Vračar.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Direktor JKP "Parking servis" Andrija Čupković rekao je da su velike i organizovane akcije uklanjanja nepropisno parkiranih automobila potvrda da se komunalni red mora poštovati u Beogradu.

- Bez obzira na to koliko koštaju i u čijem su vlasništvu, automobili koji bahatim parkiranjem blokiraju pešacima trotoare ili onemogućavaju prolaz vatrogasnim i kolima hitne pomoći, moraju biti sankcionisani, jer ugrožavaju bezbednost svih učesnika u saobraćaju - rekao je Čupković.

On je dodao da je cilj nadležnih organa da utiču na svest vlasnika vozila, koji će sledeći put, kada krenu u noćni provod, "dobro razmisliti da li će ostaviti parkiran automobil nasred ulice".

Foto: M. Đorđević Foto: M. Đorđević

- Organizovane akcije u saradnji sa MUP-om, saobraćajnom policijom, Interventnom jedinicom i Gradom ćemo i dalje nastaviti da sprovodimo - poručio je Čupković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • myname

    7. februar 2015 | 17:43

    ovo ne treba da bude akcija vec njihov svakodnevni posao

  • Mare

    7. februar 2015 | 17:55

    Pune budzet gradske kase, opste je poznata stvar da se vlast ogranicila na represivnu kaznenu politiku kao izvorom prihoda umesto na proizvodnju. Uvoznicki lobi nastavlja da skrece paznju sa najvaznijih problrma drustva a to je cinjenica da nista ne pravimo

  • Milenko

    7. februar 2015 | 18:01

    Prica za malu decu! Njegoseva,Strahinjica Bana,Bulevar,Glavna u Zemunu su samo neke ulice gde 24h ima nepropisno parkiranih vozila. Paradoks veci je taj sto sluzba za odnos vozila je od Njegoseve na 50m.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA