Evo gde u Beogradu za male pare možete da iznajmite stan za švaleraciju!

Oglasi su prepuni stanova koji se izdaju na dan, a prema proceni, u glavnom gradu Srbije ih ima ukupno 1.500 i često se mogu iznajmiti na sat, a u ovakve apartmane dolaze i ljubavnici, ali i oni koji nemaju gde da provedu intimne trenutke sa svojim partnerom

  • 13

U Beogradu možete veoma povoljno iznajmiti stan, i to po satu, koji je raj za ljubavnike. U njima ćete naići na idiličnu atmosferu, koja podrazumeva mirišljave sveće, latice ruža oko kreveta, prigušena svetla i žuborenje vode iz džakuzija koji je postavljen preko puta zida na kojem se nalazi ogromno ogledalo.

Tako izgleda samo jedan od mnogih ljubavnih gnezda, gde dolaze ljudi kako bi proveli intimne trenutke sa partnerom ili ljubavnikom, Blic.

- Odnos između onih koji ovde dolaze jer nemaju gde, i onih koji imaju vanbračne izlete je  50 - 50 - kaže Svetomir, koji je napravio biznis od ovoga u poslednjih šest godina.

Naime, on je počeo sa jednim iznajmljenim stanom, a danas ih ima ukupno šest.

Oglasi su prepuni stanova koji se izdaju na dan, a prema proceni, u Beogradu ih ima oko 1.500, a često ih je moguće iznajmiti i na sat. Po tome se inače i prepoznaje da li su u pitanju preljubnici ili momak i devojka koji nemaju gde da se prepuste intimi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Tako na primer, u jedan od stanova koji drži Svetomirov partner u biznisu Milan, nekoliko puta mesečno dolazi jedan doktor iz obližnje bolnice, kako bi se opustio sa jednom od svojih medicinskih sestara.

- On kao stalni gost ima i popust - kaže kroz osmeh i dodaje da u stanovima obično klijente dočeka hostesa ili sam vlasnik, koji uzme ličnu kartu jednog od gostiju i naplati uslugu isključivo gotovinom.

Kada istekne vreme, oni ih isprate, a neprijatne situacije su veoma retke.

Stanove podjednako iznajmljuju i žene i muškarci, ali su pripadnici jačeg pola ipak slobodniji i skoro i da se ne kriju kada dolaze.

Žene ipak dolaze "maskirane", a dešava se i da puste partnera da uđe prvi, a one dođu nekoliko minuta kasnije, a isto je tako i na odlasku, s tim da ona odlazi prva.

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA