HIT OGLAS NA FEJSU: Beograđanku dečko hoće da ostavi, ona hitno traži pozitivan test za trudnoću!

- Dečko želi da me ostavi, pa mi treba pozitivan test za trudnoću (posle ću da odglumim pobačaj) - napisala je između ostalog mlada studentkinja, dodavši da je "diskrecija zagarantovana"

  • 20

Jedna mlada studentkinja Beogradskog univerziteta je zatražila od kolega na studentskoj Fejsbuk grupi da joj pomognu u potrazi za pozitivnim testom za trudnoću, jer želi po svaku cenu da zadrži dečka.

Kada je, pre nekoliko meseci, neko pokušao da proda pozitivan test za trudnoću preko neta, svi su se pitali ko bi uopšte poželeo da kupi tako nešto.

Evo sada se javila jedna zaisteresovana mušterija. Studentkinja S. S. postavila je oglas na Fesbuk stranici studenata Beogradskog univerziteta, u kojem traži trudne studentkinje koje su spremne da joj prodaju test za 1.000 dinara.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Dečko želi da me ostavi, pa mi treba pozitivan test za trudnoću (posle ću da odglumim pobačaj) - napisala je između ostalog ona, dodavši da je "diskrecija zagarantovana".

Devojka kasnije u komentarima otkriva da je dečka "slučajno prevarila" te da zato želi da je ostavi, a kolege studente je zamolila da "prestanu da morališu" kad su je začuđeno priupitali zašto se odlučila na ovakav potez.

(Telegraf.rs/ Izvor: 24 sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    11. februar 2015 | 11:46

    Toliko o moralisanju zena koje koriste sve moguce nacine da nasamare muskarza.Ova ne zasluzujr samo jedan samar vec da je neko dobro izmlati.Cast postenim zenama, ali bog zna koliko muskaraca odgaja tudju decu.

  • Lola

    11. februar 2015 | 12:45

    Gleda Beogradjanka spanske serije i uci.

  • mirko

    11. februar 2015 | 11:59

    Ima zena koje ne mogu da rode, a ova se tek tako igra sa tim stvarima koje nisu nimalo naivne! Treba da je bude sramota, ali karma ce uraditi svoje jednog dana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA