Zabranjen saobraćaj na Gazeli za teretna vozila!

Sva teretna vozila, čija je ukupna težina preko 3,5 tone, koja iz pravca Niša idu prema Novom Beogradu, isključuju se na petlji Bubanj potok, a onda regionalnim putem idu na takozvani Kružni put oko Beograda, ka mostu preko Save kod Ostružnice i dalje do uključenja na autoput E-70, između petlji Dobanovci i Aerodrom "Nikola Tesla"

  • 3

Saobraćaj u oba smera preko mosta "Gazela" zabranjen je za sva teretna vozila čija je ukupna težina više od 3,5 tone, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije.

- Sva teretna vozila, čija je ukupna težina preko 3,5 tone, koja idu ka Nišu, usmeravaju se na autoput E-70 do petlje za obilaznicu oko Beograda, zatim na obilaznicu, na most preko Save kod Ostružnice i dalje obilaznicom ili do Ibarske magistrale ili na autoput E-75, deonica Beograd-Niš -  navodi AMS S.

Sva teretna vozila, dodaju, čija je ukupna težina preko 3,5 tone, koja iz pravca Niša idu prema Novom Beogradu, isključuju se na petlji Bubanj potok, a onda regionalnim putem idu na takozvani Kružni put oko Beograda, ka mostu preko Save kod Ostružnice i dalje do uključenja na autoput E-70, između petlji Dobanovci i Aerodrom "Nikola Tesla".

- Takođe, sva teretna vozila, čija je ukupna težina preko 3,5 tone, koja iz Beograda i okoline, kao i iz Banata, idu ka Novom Beogradu (i dalje ka Šidu) ili Novom Sadu, preusmeravaju se na most preko Save kod Ostružnice, na obilaznicu i dalje AP E-70 i E-75 - ističe se u saopštenju.

Foto: Tanjug/Danilo Peternek Foto: Tanjug/Danilo Peternek

AMS S poručuje svim vozačima kojima je dozvoljen prelazak preko mosta "Gazela" da poštuju i ograničenje brzine dok se kreću preko mosta i postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Navode i da je, prema obaveštenju Gradskog sekretarijata za saobraćaj, došlo do izmene u obavljanju saobraćaja teretnih vozila, ukupne mase više od 3,5 tone, kroz Bulevar Vojvode Mišića.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija!

    19. februar 2015 | 13:15

    Ljudi, ali carina je na Vilinim Vodama, na Kvantasu i u Makisu i roba da bi se ocarinila mi moramo dotle da dodjemo, tj. tamo gde nas spediter uputi, ja zaista ne znam da li da postanem vanzemaljac ili da prodam kamion? Putujem po celom svetu sa sleperom a samo kod nas neki zakoni koji nemaju logiku! I u drugim gradovima postoje obilaznice ali onda se spedicije obavljaju na delu puta gde je i tranzit. Tako i u Montenegru zabranili teretnom saobracaju kroz Budvu a jedini put stici do terminala sleperom u Kotor je tuda! Ne vozimo mi biciklu ili helihopter jbt.

  • Šone

    19. februar 2015 | 11:17

    I gradjani su postali neka vrsta tereta, je l to znači da neće ići ni gsp preko gazele?

  • Milorad

    19. februar 2015 | 11:34

    RAZLOG? RAZLOG??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA