E, DALJE NEĆEŠ MOĆI: Pogledajte šta se desi kad skinete aplikaciju Bus Plus (FOTO)

Mnogi su mislili da će dosad već uveliko koristiti aplikaciju kako bi znali red vožnje prevoza, ali, građani to još nisu dočekali

  • 17

Iako je obećavano da će mobilna aplikacija Bus Plusa biti dostupna građanima Beograda, koja bi im malo olakšala život, to se ipak nije desilo. Aplikacije verovatno još neko vreme neće biti, a one koje zanima red vožnje, osuđeni su na papir - A4 formata.

Naime, ukoliko pristupite sekciji "Red vožnje" na zvaničnom sajtu Bus Plus-a, videćete red vožnje koji možete jedino da odštampate. Vremeni dolazaka i odlazaka se vide na sajtu, a možda i veoma retkim stanicama na kojima oni nisu počupani.

Pošto u današnjim modernim tehnološkim vremenima nema aplikacije, jedino što možete da uradite je da odštampate red vožnje i da papir uvek nosite sa sobom.

Foto: Bus Plus Foto: Bus Plus

Postavlja se pitanje kako kada polovina građana koristi internet, a broj pametnih telefona raste svakim danom, nema aplikacije za gradski prevoz.

Da situacija bude gora, Apex Solutions Technology može da otvori API (aplikacioni programski interfejs) koji bi nezavisnim programerima omogućio kreiranje pouzdanih aplikacija – kako za Android, tako i za ostale operativne sisteme.

Dokle će se čekati aplikacija za Bus Plus, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    21. februar 2015 | 16:41

    Krenem na fakultet,putujem pola sata,svakih 30 sekundi cujem ono da ocitam kartu,stignem na fakultet,boli me glava od busa,imam odjeke u glavi,nesposobna da slusam predavanja vracam se kuci i opet slusam isto. Kuku meni

  • Bojana

    21. februar 2015 | 17:18

    Mozda se premisljaju da li i to da nam naplate.

  • Raša

    21. februar 2015 | 17:21

    Šteta što ovaj program nije poveren nekoj domaćih kompaniji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA