OGROMAN PAS LIZAO NAPUŠTENU BEBU, MOGAO DA JE IZUJEDA: Strava i užas u parku u Beogradu!

Roditelji su policiji ispričali neverovatnu priču da su devojčicu staru svega 15 meseci ostavili u parku na Kanarevom brdu zbog nesporazuma. Oboje su morali negde da idu i nisu se najbolje razumeli ko će ostati s detetom i odvesti ga kući

  • 46

Devojčica od petnaest meseci je stajala usred parka, sama i u mraku. Pored nje se nalazio veliki pas lutalica koji ju je lizao po licu. Roditelja nigde nije bilo.

- Nisam verovao da je sama i dugo sam se okretao da vidim ko je čuva - ispričao je mladić koji  je u subotu uveče u pustom parku na Kanarevom brdu zatekao petnaestomesečno dete. Neće publicitet pa jednostavno odgovara da je dovoljno - Joca.

- Drugar i jasmo se vraćali kući kada smo videli to dete. Pitali smo prolaznike da li znaju ko su njeni roditelji. Niko nije znao. Ljudi su se okupili. Nismo imali drugo rešenje nego da pozovemo policiju. Bilo je jako hladno pa smo drug i ja odveli devojčicu kod mene kući nastavlja priču Joca.

Kaže da devojčica nijednom nije zaplakala .

- Bila je preslatka, lepo obučena, nasmejana. Držali smo je u rukama, a ona se samo smejala. Dao sam joj čokoladicu, a onda je i ona mene hranila - smeje se Joca, koji živo u ulici Ivana Mičurina 3.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Policija i socijalni radnik stigli su posle pola sata, a ubrzo su se pojavili roditelji devojčice.

- Čim je dola policija, predao sam dete, a kada sam video oca, mnogo sam se iznervirao. Prepoznao sam ga, prošao je pored mene i deteta u parku, a bukvalno se nije ni okrenuo. Ne mogu da verujem da takvi roditelji postoje. Da ostave napolju samo dete, po mraku - priča Joca.

Policija i socijalni radnik odveli su devojčicu u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici. devojčica je sa majkom Rusiknim došla pre nekoliko dana. Živi kod oca u stanu u Ulici Kanarevo brdo 4, nedaleko od parkića gde ju je Joca sreo. Otac Nikolaj nije bio raspoložen za priču:

- Joj, nemojte, spavam. Supruga i ja smo bili sa ćerkom u parku, tu smo bili, malo dalje od nje. Morao sam da idem na snimanje na Novi Beograd i dete je nestalo. Nosili smo joj stvari, ali nismo mogli da je vidimo. Rekli su da će nam je danas vratiti - bilo je sve to je rekao Nikolaj, koji  radi kao snimatelj i režiser.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Roditelji su policiji ispričali neverovatnu priču da su devojčicu staru svega 15 meseci ostavili u parku na Kanarevom brdu zbog nesporazuma. Oboje su morali negde da idu i nisu se najbolje razumeli ko će ostati sa detetom i odvesti ga kući.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • strvarno?

    23. februar 2015 | 12:47

    Pas ne moze da grli i miluje. Izjave ljubavi i neznosti se manifestuju lizanjem. Tako da roditelje treba analizirati a ne reakciju psa

  • Zora

    23. februar 2015 | 11:56

    Jedino što je u meni izazvalo stravu i užas je postupak roditelja. A pas zaslužuje svaku pohvalu i trebalo bi da bude nagradjen što je zastao pored devojčice i tako skrenuo pažnju na nju.

  • dragana

    23. februar 2015 | 12:11

    Roditelji su ostavili dete a pas lutalica je brinuo o njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA