NAJTOPLIJA PRIČA U SRBIJI: Čekali smo bebu Srećka 18 godina i 248 dana!

Svi su mislili da smo odavno odustali od borbe, pa smo im rekli da idemo u Prag da proslavimo godišnjicu. Osećaj kada smo saznali da sam trudna ne može da se opiše

  • 38

Višeslava i Milomir Mijailović iz Zemuna godinama su se bezuspešno podvrgavali vantelesnoj oplodnji. Sunce ih je konačno ogrejalo kada su 14. januara prošle godine, na 18-godišnjicu svoga braka, saznali da očekuju bebu.

Njih dvoje su se upoznali i venčali 1996. godine i odmah su želeli da prošire porodicu, međutim to im nikako nije uspevalo. Više od trideset puta su bili na inseminaciji, četiri puta na veštačkoj oplodnji i imali su jedan pobačaj.

- Peti pokušaj nam je bio uspešan i doneo nam je sina - kaže s osmehom Milomir Mijailović.

Vest da konačno čekaju bebu mesecima su krili od prijatelja, jer kako kažu nisu želeli nikog da opterećuju.

NAJHRABRIJI BRAČNI PAR U SRBIJI: Podigli kredit za vantelesnu oplodnju pa dobili trojke!

- Svi su mislili da smo odavno odustali od borbe, pa smo im rekli da idemo u Prag da proslavimo godišnjicu. Osećaj kada smo saznali da sam trudna ne može da se opiše. Nismo hteli da znamo pol deteta, bitno je bilo da se rodi živo i zdravo - priča Višeslava.

Foto: Facebook/Milomir Viseslava Mijailovic Foto: Facebook/Milomir Viseslava Mijailovic

Ime deteta smislili su odavno, jer kako kažu imali su vremena na pretek za to. Znali su da će se ako bude žensko zvati Željana jer su je toliko želeli. A ako bude dečak, biće Srećko, jer je on njihova najveća sreća.

- Bila sam u bolnici i muž je mislio da je termin za carski rez bio zakazan za 10 dana od tada. Međutim, porodila sam se ranije i zamolila sam sve doktore da mu ništa ne kažu. Porodila sam se ujutru, a on je kao i svakog dana, u 13 sati došao u posetu. Rekla sam mu da su me prebacili u drugu sobu, jer su mi druge pacijentkinje bile dosadne. Kada je video da sam prikačena na infuziju i shvatio da sam se porodila umalo nije pao u nesvest - uzbuđeno priča Višeslava.

Dva dana posle porođaja Milomir je organizovao veliko slavlje u njihovoj kući gde je bilo više od 250 zvanica. Na slavlju je pevao Era ojdanić a Višeslava je sve to pratila preko Skajpa.

VANTELESNA OPLODNJA U SRBIJI: Sve što je potrebno da znate o dobijanju potomstva

Srećko sada ima pet meseci i jedanaest dana a njegova mama svakoga dana u dnevnik zapisuje svaki njegov korak.

Kada su saznali da će postati roditelji, Mijailovići su u svojoj pekari pokrenuli akciju i počeli da prodaju pitu za 1 dinar. Akcija će kako kažu trajati sve do Srećkovog 18. rođendana.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grofica

    2. mart 2015 | 12:00

    Neka je ziv i zdrav

  • sreca

    2. mart 2015 | 12:00

    Zelim Vam svu srecu ovoga sveta! Svaka Vam cast!

  • gorgeous

    2. mart 2015 | 11:51

    SVAKA ČAST NEKA JE SA SREĆOM! Ovo je za divljenje, koliko samo treba želeti to dete i koliko treba imati čelične živce da se podnesu svi ti prethodni neuspesi. SVE NAJBOLJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA