Obeležen Svetski dan šale u Starom dvoru

Izložbi fotografija "Dečji osmeh" prisustvovala deca iz nekadašnjih nehigijenskih naselja

  • 0

Svetski dan šale obeležen je otvaranjem izložbe fotografija "Dečji osmeh" u Starom dvoru. Svečanosti su prisustvovala deca iz nekadašnjih nehigijenskih naselja, a izložbu je otvorio gradski sekretar za socijalnu zaštitu Vladan Đukić.

Đukić je rekao da je izložba pripremljena sa ciljem motivacije dece da bolje uče, rastu, razvijaju se i postanu korisni članovi našeg društva.

- Sekretarijat za socijalnu zaštitu za decu iz nekadašnjih nehigijenskih naselja redovno organizuje edukacije, sportske aktivnosti, posete pozorišnim predstavama, bioskopskim projekcijama, izložbama i obilaske znamenitih delova Beograda, kao i druženje sa sportistima i drugim javnim ličnostima - naveo je Đukić.

Deca su tokom programa uživala u animacijama klovnova Šašavka i Zvonka Svica, igrala uz popularne dečje plesove i počastila se kolačima. Na kraju prvoaprilskog druženja, mališani su na poklon dobili fotografije sa svojim osmesima.

(M. S. / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA