NA SAJMU NEKRETNINA U KANU: Predstavljeni prvi objekti Beograda na vodi! (FOTO)

- Ovo je projekat o kome sanjamo decenijama i koji će biti od presudnog značaja za ekonomski razvoj grada. Drago mi je što se prezentacija prvih rezidencijalnih objekata poklapa sa analizom svetski poznate agencije za nekretnine Najt Frank, prema kojoj je Beograd lokacija sa svetlom budućnošću i buduća globalna finansijska prestonica - istakao je Siniša Mali u Kanu

  • 2

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je danas prezentaciji prvih objekata projekta Beograd na vodi na 26. Međunarodnom sajmu nekretnina (MIPIM) u Kanu. Na ovogodišnjem sajmu na štandu kompanije Igl Hils predstavljene su dve rezidencijalne kule od 20 spratova čija je realizacija planirana u prvoj fazi izgradnje projekta.

- Ovaj projekat za nas predstavlja deo globalnog plana razvoja grada Beograda i uklopljen je u budući izgled naše prestonice. Ove kule su prvi korak planiranog projekta i postaviće osnov za prvu fazu Beograda na vodi. Prošle godine imali smo privilegiju da ovde predstavimo koncept projekta, a sada idemo korak dalje i prezentujemo završne projekte prvih zgrada - rekao je Mali na prezentaciji i dodao da zatim sledi izgradnja glavne kule, tržnog centra i dve zgrade.

On je istakao da je Beograd na vodi projekat koji će pospešiti razvoj srpske privrede i omogućiti glavnom gradu Srbije da postane privlačniji turistima i investitorima iz sveta.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Ovo je projekat o kome sanjamo decenijama i koji će biti od presudnog značaja za ekonomski razvoj grada. Drago mi je što se prezentacija prvih rezidencijalnih objekata poklapa sa analizom svetski poznate agencije za nekretnine Najt Frank, prema kojoj je Beograd lokacija sa svetlom budućnošću i buduća globalna finansijska prestonica - istakao je Mali.

Gradonačelnik je naglasio da je veoma važno učešće Beograda na najprestižnijem sajmu nekretnina na svetu.

- Ovde je preko 93 svetskih glavnih gradova i drago mi je što je i Beograd našao svoje mesto. Ceo dan smo na štandu kompanije Igl Hils, ljudi dolaze, interesuju se, i upravo je cilj prezentacije da se razvije interes kako bi se pospešila prodaja i dalji razvoj projekta - rekao je on.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Projekat Beograd na vodi predviđa izgradnju 1,8 miliona kvadratnih metara poslovnog, stambenog i komercijalnog prostora predviđenu u tri velike faze, od kojih prva kreće na leto.

Međunarodni sajam nekretnina u Kanu svake godine okupi oko 20 000 učesnika iz skoro 100 zemalja sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA