JEZIVA NOĆ U BEOGRADU: Krvavi udesi, GAŽENI pešaci, RAZBIJANE GLAVE, krcat VMA povređenih ljudi!

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene

  • 5

Tokom noći u Beogradu su se dogodila četiri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

- Muškarac star oko 78 godina je kao putnik u autobusu oko 19.30 časova u Kirovljevoj ulici na Banovom Brdu zadobio razderotinu glave i povredu grudnog koša, a prevezen je na VMA - rekla je Macura.

Muškarac star oko 45 godina je kao pešak oko 20.55 časova u Ruzveltovoj ulici zadobio povredu ruke, a prevezen je na VMA, istakla je portparol Hitne pomoći.

- U udesu oko 23.45 časova u Ulici Mite Ružića na Zvezdari muškarac star oko 42 godine je zadobio povrede grudnog koša i stomaka, a prevezen je na VMA - kazala je Macura.

Foto: E-stock.us Foto: E-stock.us

Muškarac star oko 34 godine je u udesu oko 00.25 časova u Ulici Tošin Bunar na Novom Beogradu zadobio povredu desnog kolena, ali je odbio da bude prevezen u bolnicu, rekla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 101 intervenciju od kojih 18 na javnim mestima, precizirala je Macura i dodala da su se lekarima najčešće obraćali astmatičari.

Portparol Hitne pomoći je savetovala da je potrebno čuvati se respiratornih virusnih infekcija, odnosno provetravati prostorije i uzimati tople napitke, limun, med, đumbir i magnezijum.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adamo

    12. mart 2015 | 07:58

    Pitam se dali smo mi normalna nacija toliko ubistva toliko saobracajnih nesreca svakodnevno i da se nista ne reaguje nestacemo kao narod nije potrebno da nas drugi ubijanu samo to radimo i to svesno preduznite nesto i zaustavite to krvoprolice.

  • max

    12. mart 2015 | 11:55

    Odmah novi zakon o saobracaju i stroze kazne , sve kazne povecati za 1000 posto.Al to da vazi za one sto lezu u 22 cas i rade od 5cas, jel ovim drugima i ovako nista nemozete.

  • M

    12. mart 2015 | 10:28

    @Adamo- Da li se piše odvojeno a ne zajedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA