HOROR: Zmija upala u zavod u Beogradu!

Zmija je najverovatnije ušla u stacionar bolnice zbog obilnih kiša. U Ministarstvu zdravlja kažu da će biti urađena sanacija objekta

  • 8

U Zavodu za psihifiziološke poremećaje i govornu patologiju u Beogradu u nedelju se pojavila zmija.  Stacionar u kojem borave deca s roditeljima iz gradova iz unutrašnjosti zatvoren je u ponedeljak.

Jedna radnica je primetila zmiju u trpezariji i rekla osoblju, ali je gmaz pobegao u lamperiju i nisu uspeli da je nađu. Zaposleni se boje da u lamperiji ili temelju ne postoji leglo zmija.

U stacionaru kažu da se zmija najverovatnije pojavila zbog obilnih padavina.

- Bile su velike kiše, došlo je do pomeranja terena i migracija životinja - rekla je Snežana Medojević, pomoćnik direktora za internu kontrolu u Zavodu za psihofiziološke poremećaje i govornu patologiju.

U Ministarstvu zdravlja kažu da će biti urađena sanacija objekta i okolnih zelenih površina koje predstavljaju opasnost od širenja zaraznih bolesti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &$&

    12. mart 2015 | 10:38

    Gospode Bože, pa zar treba da se pojave stonoge, žabe, zmije i krokodili da bi se pretresao teren, a postoji čak i zamenik Direktora za unutrašnju kontrolu? Pa zar su oni tu samo da kontrolišu kartice pri dolasku radnika na posao? I u kakvom je tek stanju, ta lamperija kad je mogla da se uvuče? Zamislite užas u dečijim očima, kad je videlo zmiju u TRPEZARIJI? A kakva je zmija to još niko ne kaže?

  • SSrba

    12. mart 2015 | 10:36

    Na šta liči ta zgrada kad zmije šetaju ispod lamperije?!

  • South

    12. mart 2015 | 10:38

    Zimska zmija! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA